Στέφανος Τσιτσιπάς: Οι δηλώσεις του μετά τον αγώνα!
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς φανερά στεναχωρημένος στη συνέντευξη τύπου για τον αγώνα!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μας χάρισε αξέχαστες στιγμές στο Australian Open, αλλά επιβεβαίωσε την απογοήτευσή του μετά την ήττα του από τον Ράφαελ Ναδάλ στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα!

Έδειχνε φανερά δυσαρεστημένος από την απόδοσή του στο παιχνίδι! Ο Έλληνας τενίστας αποδέχτηκε ότι ο Ράφα έδειξε εξαρχής την υπεροχή του στο παιχνίδι και απόρησε στις δηλώσεις του, για τον τρόπο που κέρδιζε τον Ισπανό, ο Ρότζερ Φέντερερ.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

“Προσπαθώ να καταλάβω πως τον νίκησε ο Φέντερερ. Το ίδιο ακριβώς στυλ με το δικό μου. Προσπαθώ να καταλάβω. Εννοώ ότι δεν θέλω να χάσω από τον Ράφα δέκα φορές. Ελπίζω να φτάσω πιο κοντά την επόμενη φορά. Δούλεψα πολύ σκληρά. Απέναντι στον Ράφα είχα έναν καλό αγώνα στο Τορόντο. Είχα ελπίδες για την επόμενη φορά. Θυμάμαι ότι είχα πει στον εαυτό μου ότι θα τον νικήσω την επόμενη φορά που θα παίξω μαζί του. Γι’ αυτό είμαι τόσο απογοητευμένος σήμερα, γιατί δεν έφτασα ούτε καν κοντά. Αλλά θα συνεχίσω την σκληρή δουλειά, να στοχεύω ψηλά και ελπίζω μια μέρα να πάρω μια νίκη εναντίον του”.

Όσο για τη πορεία του στο Australian Open:

“Αυτό το τουρνουά με άλλαξε δίνοντας μια διαφορετική διάσταση στην καριέρα μου. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που πήρα κάποιες νίκες αυτή τη βδομάδα, όπως αυτή απέναντι στον Φέντερερ. Θα σταθώ σε αυτό το παιχνίδι γιατί έπαιξα πολύ καλό τένις απέναντι στον Ρότζερ, αλλά και απέναντι στον Μπαουτίστα Αγούτ και επίσης κόντρα στον Μπερετίνι στον τέταρτο γύρο, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός παίκτης νομίζω. Έκανα καλά παιχνίδια. Αλλά σήμερα είμαι πραγματικά απογοητευμένος γιατί θεωρώ ότι θα μπορούσα να είχα φτάσει πιο κοντά και να αποδείξω περισσότερα πράγματα και να μην τον αφήσω να κυριαρχήσει σε όλο το ματς”

Δες επίσης: Στέφανος Τσιτσιπάς: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον μεγαλύτερο Έλληνα τενίστα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 0 
 0 
 0 
 1