Το κινητό που… διπλώνει έρχεται να αλλάξει όσα ξέραμε!

Από neolaia.gr Team 24 Ιανουαρίου 2019

Μία απίστευτη πατέντα έρχεται για το κινητό μας τηλέφωνο και δε θα πιστέψεις τι είναι!

Πάντα είχες το κινητό σου που δε χώραγε ακριβώς στη τσέπη σου γιατί είναι σαν παντόφλα! Για αυτό οι εταιρείες που κατασκευάζουν κινητά τηλέφωνα έχουν περάσει στη φάση διπλώματος!

Ναι, δημιουργούν κινητά που διπλώνουν και χωράνε μέσα στη τσέπη σου, για να είναι εύχρηστα και να μη σε εμποδίζουν! Έτσι μετά τα κινητά που διπλώνουν στη μέση έρχεται και το κινητό που διπλώνει στα τρία!

Η Xiaomi έφτιαξε το πρώτο «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο που διπλώνει την οθόνη του στα τρία. Επιπλέον, την ονομασία τη δίνεις εσύ. Καθώς, η εταιρία έχει ανοίξει poll με το όνομα που πρέπει να πάρει το κινητό.

Προς το παρόν δεν ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει στην αγορά η συσκευή με το τριπλό δίπλωμα και ποια θα είναι η τιμή της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρει ανταγωνισμό στην αγορά! Καθώς, οι εταιρείες Samsung και Royole έχουν ήδη παρουσιάσει κινητά που διπλώνουν σαν πορτοφόλι, αλλά μόνο στα δύο.

Κάτι παρόμοιο αναμένεται να παρουσιάσει και η κινεζική Huawei εντός του 2019!

Η Google έχει δηλώσει ότι εργάζεται πάνω σε μια νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android, που θα υποστηρίζει τις συσκευές που διπλώνουν. Οι αναλυτές θεωρούν βέβαια την επιτυχία τέτοιου προϊόντος, καθώς, θα είναι πιο βολικό για τον καταναλωτή.

Υπογραμμίζουν, όμως, ότι δε ξέρουν ακόμα να τέτοια κινητά θα είναι πιο επιρρεπή σε προβλήματα!

Δες επίσης: Το Viber προσφέρει μία νέα λειτουργία που θα σε κρατήσει… απασχολημένο!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486