5 περίεργα πράγματα που κάνεις στο σεξ αλλά είναι απολύτως φυσιολογικά!
Στο σεξ υπάρχουν διάφορα παράξενα πράγματα που κάνεις, αλλά είναι απολύτως φυσιολογικά!

Το σεξ από τη φύση του είναι μία περίεργη διαδικασία. Αν το καλό σκεφτείς, πέρα από την απόλαυση που παίρνεις κατά της διάρκεια και το αίσθημα ευφορίας που το ακολουθεί, η διάρκεια είναι αρκετά περίεργη!

Ιδρώτας, ανάσες και ότι άλλο σου έρχεται στο μυαλό το κάνουν κάτι αρκετά παράξενο. Αλλά αρέσει σε όλους, εκτός αν έχεις κάποιο πρόβλημα μη σεξουαλικότητας.

Για αυτό πρέπει να βγάλεις το “περίεργο” από την υπόθεση και απλά να το απολαύσεις. Επίσης, πρέπει να σκεφτείς ότι κάποια αρκετά περίεργα πράγματα που κάνεις είναι απολύτως φυσιολογικά.

Και, όχι, δεν εννοώ τα βασικά. Αλλά κάποια άλλα που σίγουρα κάνεις και δεν τα έχεις προσέξει!

1. Περίεργες φάτσες

Κατά τη διάρκεια του σεξ, για να δείξεις απόλαυση ή γιατί όντως το απολαμβάνεις κάνεις γκριμάτσες. Σου ξεφεύγουν και απλά ελπίζεις να μη τις έχει δει ο παρτενέρ σου.

2. Γελάς/ Χαμογελάς ακατάπαυστα

Ένα χαμόγελο ηδονής ζωγραφίζεται στο πρόσωπό σου και δεν μπορείς να το αποβάλλεις. Τι να κάνουμε; Όλοι το κάνουμε και δεν πρέπει να νιώθεις άβολα για αυτό.

3. Κάνεις ήχους που είναι ψεύτικοι

Κάποιες φορές βαριέσαι ή δε το απολαμβάνεις τόσο. Και απλά για ικανοποιήσεις το ταίρι σου κάνεις ήχους απλά για να τους κάνεις! Μην αγχώνεσαι δεν είναι κάτι, όλοι έχουμε βρεθεί εκεί. Εκτός αν το κάνεις συστηματικά οπότε κάτι πρέπει να αλλάξει.

4. Αναφέρεις τον/ την πρώην

Μιλάς για το τι κάνατε ή, για να κάνεις τον άλλο να δεχθεί κάποια πράγματα πιο εύκολα, για το τι σε άφηνε να κάνεις! Λάθος, αλλά το έχεις κάνει σίγουρα.

5. Σκέφτεσαι το μετά

Σκέφτεσαι τι θα κάνεις μετά, αν θα θέλει να κάτσετε αγκαλίτσα, αν θα κάνεις μπάνιο. Μην αγχώνεσαι για τα απλά πράγματα που είναι πολύ απλά και δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που περνάς εκείνη τη στιγμή.

Δες επίσης: 2 πράγματα που μπορεί να θέλει ένας άντρας από σένα, αλλά ντρέπεται να στα ζητήσει

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;