Θέμος Αναστασιάδης: Συγκινούν οι αναρτήσεις του Βαγγέλη Περρή στο Ιnstagram
Ο Θέμος Αναστασιάδης έφυγε από τη ζωή και οι αναρτήσεις του Βαγγέλη Περρή για το φίλο του, συγκινούν!

Ο Θέμος Αναστασιάδης, δυστυχώς, έφυγε από τη ζωή στα 61 του χρόνια. Η είδηση έχει συγκλονίσει τους πάντες και ακόμα περισσότερο αυτούς που δεν ήξερα για τη ταλαιπωρία που πέρναγε με τα προβλήματα υγείας που είχε.

Έμενα μόνιμα στην Ελβετία, με πολλά ταξίδια στις Ηνωμένες Πολιτείες για θεραπεία. Ενώ συνέχιζε κανονικά την αρθρογραφία στο Πρώτο Θέμα. Το τελευταίο καιρό, λόγω και άλλης επιβάρυνσης της υγείας του, διέκοψε τη συνεργασία του με το Πρώτο Θέμα και επικεντρώθηκε στην υγεία του.

Με ένα βαθιά συγκινητικό κείμενο το protothema.gr αποχαιρέτησε τον Θέμο Αναστασιάδη και έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του σε όλη την Ελλάδα.

“Με αβάσταχτη οδύνη και ανείπωτο πόνο η οικογένεια της εφημερίδας μας αποχαιρετά τον εμπνευστή, δημιουργό, φίλο, συνάδελφο και πάνω από όλα αδελφό μας Θέμο.

Πάλεψε γενναία με τον καρκίνο εδώ και ενάμιση χρόνο, αντιμετωπίζοντας θαρραλέα και με αξιοπρέπεια το άδικο χτύπημα της μοίρας ως μαχητής που έδωσε αγώνες σε όλη του τη ζωή.

Άφησε την τελευταία του πνοή πριν από λίγο στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν σε ηλικία 61 ετών.”

Συνεργάτες και φίλοι έσπευσαν να πουν ένα αντίο στο δημοσιογράφο με αναρτήσεις του στα social media. Ένας από αυτούς ήταν και ο επί χρόνια συνεργάτης του στην εκπομπή ΌΛΑ του ΑΝΤ1, Βαγγέλης Περρής!

Με μία φωτογραφία με μαύρο φόντο και κείμενο στα λευκά που έγραφε “Σαν ψεμα.” αποχαιρέτησε με το δικό του τρόπο τον επί χρόνια συνεργάτη του.

Και στη συνέχεια ανέβασε μία φωτογραφία που δείχνει τον Βαγγέλη Περρή, τη Δούκισσα Νομικού, την Ασλανίδου και ο Θέμος Αναστασιάδης, τελευταίος, χαμογελάει.

Η λεζάντα γράφει “Πάμε ξανα εγγραφή. Με αλλο τέλος αυτη τη φορά. Δεν πέτυχε το αστείο φιλε..”! Δίνοντας έτσι και το χιούμορ που θα ήθελε να δώσει και ο ίδιος, ο Θέμος Αναστασιάδης, σε μία τόσο τραγική περίσταση!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Πάμε ξανα εγγραφή. Με αλλο τέλος αυτη τη φορά. Δεν πέτυχε το αστείο φιλε..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vaggelis Perris (@perrisyrou) στις

Δες επίσης: Θέμος Αναστασιάδης: Έφυγε από τη ζωή στα 61 του χρόνια!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;