Πανελλήνιες 2019: Τα μαθήματα που πρέπει να προσέξει το κάθε Επιστημονικό πεδίο
Οι Πανελλήνιες 2019 έρχονται και πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να τα καταφέρεις! Δες σε ποια μαθήματα πρέπει να δώσεις περισσότερη βάση!

Οι Πανελλήνιες 2019 πλησιάζουν όλο και περισσότερο και εσύ, σαν υποψήφιος, έχεις χάσει το μυαλό σου από το άγχος. Σίγουρα θα έχεις βγάλει την ύλη μέχρι τώρα και θα έχεις αρχίσει τις επαναλήψεις, αλλά πάλι αγχώνεσαι.

Το θέμα είναι αφού έχεις κάνει τόση δουλειά μέχρι τώρα να μην πελαγώσεις και να πατήσεις γκάζι για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Πρέπει, όμως, με κάποιο τρόπο να ξέρεις τι χρειάζεται περισσότερο διάβασμα και τι μπορείς να κάνεις πιο χαλαρά.Γ Για αυτό, σύμφωνα πάντα, με τις τελευταίες ανακοινώσεις θα σε βοηθήσω να τα διαχωρίσεις στο κεφάλι σου.

1. Επιστημονικό Πεδίο: Ανθρωπιστικές, Νομικές και Κοινωνικές Επιστήμες

Για αυτό το επιστημονικό πεδία, και αν θέλεις να ακολουθήσεις αυτές τις επιστήμες και να μην ανοίξεις άλλο πεδίο, θα πρέπει να επικεντρωθείς στα Αρχαία. Ξέρω σε δυσκολεύουν, ξέρω κάποιες φορές χάνεσαι, αλλά τώρα που έχεις τελειώσει την ύλη μπορείς να τα κάνεις απανωτές επαναλήψεις για να γράψεις έναν πολύ καλό βαθμό.

Αν τα Αρχαία δεν είναι και το τόσο δυνατό σου σημείο, και σου αρέσει περισσότερο η Ιστορία, τότε μπορείς να αρχίσεις να μαθαίνεις απέξω κατεβατά! Με το δεύτερο μεγαλύτερο συντελεστή στο πεδίο και μέτρια να τα πας στα Αρχαία, η Ιστορία θα σε ανεβάσει στα ύψη!

Αν θέλεις να ανοίξεις και το 3ο επιστημονικό πεδίο για να έχεις επιλογές, τότε πρέπει να επικεντρωθείς στη Νεοελληνική γλώσσα και ακόμα μεγαλύτερη βάση να δώσεις στη Βιολογία.

Βλέπεις στη Νεοελληνική γλώσσα δεν μπορείς να βασιστείς και τόσο, ενώ στη Βιολογία άμα διαβάσεις πολύ θα καταφέρεις να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα!

2. Επιστημονικό Πεδίο: Θετικές και Τεχνολογικές Επιστήμες

Η Φυσική και τα Μαθηματικά είναι από τα πιο δύσκολα μαθήματα, αλλά και αυτά στα οποία θα πρέπει να γράψεις μεγάλους βαθμούς για να πετύχεις το στόχο σου.

Δώσε βάση, λύσε ασκήσεις, και ότι βλέπεις ότι δεν καταλαβαίνεις λύσ’ το όσο είναι νωρίς. Μην αφήνεις κενά, γιατί ξέρεις ότι τα μαθήματα αυτά είναι παγίδες και εύκολα μπορούν να σε δυσκολέψουν.

Αν θέλεις να ανοίξεις και το 3ο επιστημονικό πεδίο, τότε η σωτηρία σου είναι η Βιολογία και η Χημεία. Διάβασε πάρα πολύ καλά Χημεία που είναι ένα σχετικά εύκολο μάθημα και μπορείς να αριστεύσεις και θα δεις ότι όλα μία χαρά θα πάνε.

3. Επιστημονικό Πεδίο: Επιστήμες Υγείας και Ζωής

Τρία μαθήματα: Βιολογία, Χημεία, Νεοελληνική Γλώσσα! Με αυτά τα τρία και ανάλογα το πεδίο στο οποίο είσαι μπορείς να μπεις σε κάποια από τις σχολές του κλάδου αυτού.

Διάβασε όσο καλύτερα μπορείς Βιολογία και Χημεία, επικεντρώσου και λίγο και στην έκφρασή σου και θα δεις ότι όλα είναι πολύ πιο απλά από ότι φαντάζουν.

4. Επιστημονικό Πεδίο: Επιστήμες Οικονομίας και Πληροφορική

Ένα σχετικά εύκολο και ένα σχετικά δύσκολο μάθημα σε περιμένουν για να τα ξεκοκαλίσεις και να γράψεις τέλεια. Με το Α.Ο.Θ να είναι δυνατό σου όπλο και τα Μαθηματικά να τα φοβάσαι λίγο.

Λύσε ασκήσεις στα Μαθηματικά, όσο πιο περίεργες και δύσκολες μπορείς. Μάθε τους τύπους απέξω και μπορείς να τα πας αρκετά καλά.

Στο Α.Ο.Θ μάθε ότι σου πουν και θα γράψεις άριστα!

Αν τώρα θέλεις να ανοίξεις και το 3ο πεδίο, Βιολογία και Νεοελληνική είναι τα κουμπιά. Και ιδιαίτερα η Βιολογία που μπορείς να αριστεύσεις με καλό και μεθοδικό διάβασμα!

Δες επίσης: Πανελλήνιες 2019: Το Υπουργείο Παιδείας έβγαλε ανακοίνωση για τους φετινούς υποψήφιους

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
  
 1