Τώρα μπορείς να μοιραστείς απευθείας από το Netflix app την αγαπημένη σου σειρά ή ταινία στα Instagram Stories σου!
Το νέο αυτό feature είναι τώρα διαθέσιμο για συσκευές iPhone, όπως και όλες τις συσκευές που χρησιμοποιούν λειτουργικό iOS

Σε όλους έχει τύχει να έχουμε κάποιον φίλο που να ζητάει προτάσεις για την επόμενη σειρά ή ταινία που θα δει στο Netflix.

Με το νέο λειτουργικό χαρακτηριστικό, οι χρήστες μπορούν να διαλέξουν την αγαπημένη τους σειρά ή ταινία και να τη μοιραστούν στο Instagram είτε απευθείας στους φίλους τους είτε ως Instagram Story.

Η κάθε ταινία ή σειρά έχει προκαθορισμένο εικαστικό μέσα από το Netflix iPhone app αλλά ο χρήστης μπορεί να προσθέσει τα δικά του stickers ή GIFs, όπως συνηθίζει να τα προσωποποιεί μέσα από το Instagram. Με αυτό τον τρόπο διευκολύνονται και οι χρήστες του Instagram πατώντας 2 «κλικ» στο σχετικό story να δουν απευθείας το περιεχόμενο στο Netflix app.

Εκπρόσωπος του Netflix δήλωσε χαρακτηριστικά: «Συνεχώς αναζητούμε νέους τρόπους για να αναβαθμίζουμε με δημιουργικό και διαδραστικό τρόπο την πλατφόρμα και να δίνουμε πολλαπλές δυνατότητες στα μέλη μας ώστε να ανακαλύπτουν κάτι νέο για να παρακολουθήσουν! Ελπίζουμε όλοι χρήστες να απολαύσουν το νέο feature!»

Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι διαθέσιμη για συσκευές iPhone και κατ’ επέκταση του λειτουργικού συστήματος iOS.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;