Ελένη Τοπαλούδη: Οι κλήσεις στο τηλέφωνό της δίνουν άλλες διαστάσεις στην υπόθεση
Η Ελένη Τοπαλούδη φαίνεται να διατηρούσε τρία τηλέφωνα που αποκαλύπτουν νέα στοιχεία για την υπόθεση!

Όλο και περισσότερες τροπές παίρνει η υπόθεση για την αδικοχαμένη φοιτήτρια στη Ρόδο. Νέα στοιχεία δείχνουν ότι η Ελένη Τοπαλούδη, διατηρούσε 3 κινητά τηλέφωνα!

Νέα στοιχεία για την υπόθεση φέρεται να προήλθαν από την επεξεργασία των 3 απενεργοποιημένων κινητών τηλεφώνων της Ελένης Τοπαλούδη, που έγινε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας, στο αρμόδιο τμήμα της οποίας έγινε η επεξεργασία τους.

Όπως είπε και ο πατέρας της κοπέλας, βρέθηκε κλήση της Ελένης τον Ιανουάριο του 2018, στο κινητό τηλέφωνο του πατέρα του 21χρόνου κατηγορούμενου για τον φόνο. Το συγκεκριμένο τηλέφωνο φαίνεται να χρησιμοποιούσε μάλιστα ο 21χρονος πράγμα που κατέθεσε τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας του ενώπιον της ανακριτικής επιτροπής.

Από τότε το συγκεκριμένο κινητό της Ελένης Τοπαλουδη έκλεισε και δεν έχει βρεθεί αυτό που χρησιμοποιούσε τον τελευταίο χρόνο.

Λόγω αυτού δεν μπορούσε να διαπιστωθεί εάν υπήρξαν μεταξύ τους νέες και πόσες συνομιλίες. Αυτές οι πληροφορίες ίσως προκύψουν με τον αναπροσανατολισμό της έρευνας και πιθανόν μέσα από διαδικασία άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών στο τηλέφωνο του πατέρα του 21χρονου.

Η αστυνομία σημειώνει ότι από τα λάπτοπ που βρέθηκαν στα σπίτια της Ελένης και του 21χρονου Ροδίτη και από την εξέταση των μηνυμάτων στο messenger, δεν βρέθηκαν μεταξύ τους ανταλλαγές μηνυμάτων.

Μάλιστα αστυνομικές αρχές αναφέρουν πως στο messenger του Ροδίτη, βρέθηκαν δεκάδες επικοινωνίες του με κοπέλες που διαμένουν στη Ρόδο. Επίσης έχουν βρεθεί και φωτογραφίες στο messenger, χωρίς πάντως να διευκρινίζονται περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο και τη μορφή αυτών των φωτογραφιών.

Οι αρμόδιες αρχές, προτίθενται να αναζητήσουν και να εξετάσουν τις κοπέλες αυτές, για να διαπιστώσουν εάν κάτι ύποπτο κρύβεται ή έχει συμβεί και στις ίδιες!

Δες επίσης: Ελένη Τοπαλούδη: Επιστρέφει στη Ρόδο ο 19χρονος μετά τις νέες κατηγορίες για βιασμό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;