Το πάρτυ που έγινε θεσμός
Φοιτητές από όλη την Ελλάδα ενωθείτε για το μεγαλύτερο φοιτητικό πάρτυ στον πολυχώρο WE στην πανεπιστημιούπολη Θεσσαλονίκης!

Είναι γεγονός! Στις 22 Φεβρουαρίου έρχεται το κλασικό πλέον πάρτυ που όλοι αγαπήσαμε, ΤΕΛΟΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ, στον πολυχώρο WE στην πανεπιστημιούπολη Θεσσαλονίκης.

Κάθε εξάμηνο χιλιάδες φοιτητές σχηματίζουν ουρές για να εξασφαλίσουν το μαγικό χαρτάκι που θα τους μεταφέρει για λίγες ώρες σε έναν πραγματικό φοιτητικό παράδεισο!

Θα βρεις ένα μέρος να διασκεδάσεις μετά την εξεταστική με φοιτητές όλων των πανεπιστημίων της συμπρωτεύουσας (ή και άλλων πόλεων γιατί όχι) που σχηματίζουν με παρεϊστικη διάθεση μια απερίγραπτη ατμόσφαιρα: χορεύουν πάνω στα μπαρ, στο stage, στους ώμους του διπλανού… Όπου βρουν κι όπου μπορούν!

Οι Dj’s προέρχονται από το φοιτητικό κοινό κι άλλα γνωστά φοιτητικά πάρτυ της πόλης, δίνοντας ρεσιτάλ μουσικών επιλογών που ετοιμάζονται από τα Χριστούγεννα για το επερχόμενο πάρτυ την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου. Επίσης συμμετέχουν και οι 600 φοιτητές ERASMUS που έρχονται κάθε εξάμηνο με προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών στην πόλη και έπειτα από την εμπειρία τριών σεζόν του πάρτυ δεν είναι αστείο πια το ξεκινήσαμε για το WE και καταλήξαμε στην Granada!

To neolaia.gr φυσικά δε θα μπορούσε να λείψει από μια τέτοια βραδιά και συμμετέχει ως επίσημος χορηγός επικοινωνίας! Έτσι, εξασφάλισε για τους φοιτητές στη Θεσσαλονίκη πέντε διπλές προσκλήσεις για να πας με την παρέα σου στο μεγάλο αυτό πάρτυ. Αν θες να κερδίσεις μία από αυτές αρκεί να ποστάρεις μέσα στο επίσημο facebook event μία φωτογραφία σχετική με την εξεταστική και hashtag #telos_exetastikis_party. Βρες το facebook event εδώ!

*κερδίζουν οι 5 πρώτες έγκυρες συμμετοχές
*οι νικητές θα πρέπει να προσέλθουν στον χώρο πριν τις 12π.μ. τη βραδιά της εκδήλωσης

Δες το aftermovie του πρώτου ΤΕΛΟΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΤΥ:

Κι εδώ του τελευταίου!

Συλλέξαμε τα καλύτερα memes μέχρι τώρα για να σας δώσουμε μία ιδέα και ελπίζουμε να χαλαρώσατε έστω για λίγα λεπτά από το άγχος της εξεταστικής.

Σας περιμένουμε όλους 22/2 στο WE μετά τις 22:00!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;