Θέμος Αναστασιάδης: Έφυγε από τη ζωή στα 61 του χρόνια!
Θέμος Αναστασιάδης: Ο δημοσιογραφικός χρόνος τον αποχαιρετά!

Την τελευταία του πνοή άφησε στα 61 του χρόνια, ο Θέμος Αναστασιάδης μετά από μάχη που έδωσε για σχεδόν δύο χρόνια με την επάρατη νόσο.

Το τελευταίο διάστημα ο εκδότης και δημοσιογράφος ζούσε μόνιμα στην Ελβετία ενώ έκανε και συχνά ταξίδια στις Ηνωμένες Πολιτείες, ακολουθώντας θεραπεία, όμως το τελευταίο διάστημα η υγεία του ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένη κι έτσι είχε διακόψει την αρθρογραφία για το “Πρώτο Θέμα”.

Ο Θέμος Αναστασιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 6 Ιανουαρίου 1958, ήταν παντρεμένος με την Βασιλική Παναγιωτοπούλου και μαζί είχαν αποκτήσει τρία παιδιά.

Ήταν ο εκδότης της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα” και ιδιοκτήτης του δημοσιογραφικού ομίλου Πρώτο Θέμα ΑΕ.

Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αφού αποφοίτητε εργάστηκε ως πολιτικός – οικονομικός συντάκτης στις εφημερίδες Το Βήμα, Εξπρές, Ελευθεροτυπία και Καθημερινή. Επίσης, για ένα σύντομο διάστημα δούλεψε και στην ΕΡΤ, ενώ ήταν από τους πρώτους που στελέχωσαν το ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 του Δήμου Αθηναίων.

Στη συνέχεια, ο Θέμος Αναστασιάδης, συνεργάστηκε με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, όπου παρουσίασε χιουμοριστικά talk show (Νοκ Άουτ, Μπίλιες).

Η εκπομπή που συνδέθηκε περισσότερο με το όνομά του και σημείωσε πολύ μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία ήταν εκπομπή ΟΛΑ στον ALPHA, η οποία προβαλλόταν από τo μέσο του 2006 στον ΑΝΤ1 και στην οποία παρουσιάζονταν, μεταξύ άλλων, βίντεο με συρραφή αποσπασμάτων από τηλεοπτικές εκπομπές.

Με ένα συγκινητικό άρθρο το protothema.gr μοιράστηκε την είδηση του θανάτου του εκδότη:

“Με αβάσταχτη οδύνη και ανείπωτο πόνο η οικογένεια της εφημερίδας μας αποχαιρετά τον εμπνευστή, δημιουργό, φίλο, συνάδελφο και πάνω από όλα αδελφό μας Θέμο.

Τον Θέμο μας που δεν θα είναι πια κοντά μας, συμπαραστάτης σε χαρές και λύπες, στήριγμα στα ξενύχτια και τις αγωνίες μας, ενεργά συμμέτοχο και με αδιάλειπτη ψυχική κατάθεση στο κυνήγι της είδησης και της δημοσιογραφικής αποκάλυψης.

Πάλεψε γενναία με τον καρκίνο εδώ και ενάμιση χρόνο, αντιμετωπίζοντας θαρραλέα και με αξιοπρέπεια το άδικο χτύπημα της μοίρας ως μαχητής που έδωσε αγώνες σε όλη του τη ζωή.

Άφησε την τελευταία του πνοή πριν από λίγο στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν σε ηλικία 61 ετών.

Είναι δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει ο Θέμος σε όλους μας, στην εφημερίδα που ο ίδιος δημιούργησε αλλά κυρίως στην αγαπημένη του οικογένεια. Μέχρι τις τελευταίες του στιγμές, ακόμα και τις δυσκολότερες, ήταν παρών στην εφημερίδα, τόσο με τα διεισδυτικά του κείμενα όσο και με τις εμπνευσμένες συμβουλές προς τους συνεργάτες του. Για μας είναι κομμάτι της ζωής μας.

Ο Θέμος Αναστασιάδης είναι ο άνθρωπος που με ηρεμία, χιούμορ, διεισδυτικότητα, συντροφικότητα, αλληλεγγύη συνόδεψε τις πιο όμορφες στιγμές που σημάδεψαν καθοριστικά τη δημοσιογραφία στην Ελλάδα.

Στο καλό Θέμο. Με συντριβή σε αποχαιρετούμε. Θα σε θυμόμαστε για πάντα.”

Στέλνουμε κι εμείς τα συλληπητήρια μας κι ευχόμαστε καλή δύναμη στους δικούς του ανθρώπους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;