Πωλείται σπίτι με 25 δολάρια αν... είσαι καλός στο γράψιμο!
Θα ήθελες να αγοράσεις ένα πολυτελές σπίτι με μόνο 25 δολάρια; Δες πώς!

Ψάχνεις να βρεις να αγοράσεις ένα σπίτι; Σου έχω τη λύση και πάρα πολύ οικονομικά μάλιστα! Στον Καναδά και συγκεκριμένα στο Κάλγκαρι.

Η ιδιοκτήτρια Άλλα Βάγκνερ προσπάθησε να πουλήσει το σπίτι της, αλλά απέτυχε, καθώς δεν συγκέντρωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Έτσι, σκέφτηκε να προσεγγίσει κόσμο κάπως διαφορετικά.

Δεν είναι τρελή, όμως, και πουλάει ένα τέτοιο σπίτι. Η Άλλα, όπως λέγεται η ιδιοκτήτρια, ζούσε στο σπίτι της στο Μιλαρβίλ από το 2011 που το έχτισε. Νωρίτερα φέτος, κάποια προβλήματα υγείας, την ανάγκασαν να πουλήσει το σπίτι των 360 τετραγωνικών μέτρων, που έχει θέα στα Βραχώδη Όρη, μια λιμνούλα, τρεις κρεβατοκάμαρες και ένα κελάρι, ενώ όλες οι ξύλινες λεπτομέρειες στο εσωτερικό του είναι χειροποίητες!

Μιλάμε για αίγλη!

Λόγω του προβλήματος της, όμως, έπρεπε να κάνει κάποιες αλλαγές στο σπίτι για να μπορεί να μετακινείται άνετα. Κάτι που δεν το ήθελε καθόλου.

“Θεωρώ αυτό το σπίτι ως έργο τέχνης και δεν θέλω να κάνω αλλαγές που θα αλλοιώσουν την εμφάνιση και την αξία του” δήλωσε συγκεκριμένα!

Αντί λοιπόν, να το αλλάξει, η Βάγκνερ έβαλε το σπίτι προς πώληση. Αρχικά, το έβαλε στην αγοραία αξία, αλλά καθώς περνούσαν οι μήνες, έπρεπε να ρίχνει συνεχώς την τιμή.

Μετά από περίπου πέντε μήνες χωρίς να βρίσκει κάποιον να αγοράσει το σπίτι, η Βάγκνερ κατέληξε στην ιδέα να προσφέρει το σπίτι της ως ένα βραβείο σε έναν διαγωνισμό γραφής.

Τώρα, με ένα εισιτήριο συμμετοχής στα 25 δολάρια, 68.000 συμμετέχοντες μπορούν να γράψουν ένα σύντομο κομμάτι απαντώντας στην ερώτηση: “Γιατί η μετακόμιση σε αυτό το σπίτι δίπλα στην λίμνη θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή σου;”

Είναι μια ιδέα που της την είχε προτείνει πριν από μερικά χρόνια η κόρη της. “Το 2015 η κόρη μου, μου είχε αναφέρει μία παρόμοια ιστορία στις Ηνωμένες Πολιτείες, ήταν ένα ιστορικό πανδοχείο. Έκανα κάποια έρευνα γι’ αυτό και διαπίστωσα πως ήταν πολύ πετυχημένο”.

Η Άλλα πιστεύει ότι έτσι το σπίτι θα βρει το κατάλληλο ιδιοκτήτη. Οι όροι του διαγωνισμού αναφέρουν πως εάν υπάρξει μικρή συμμετοχή μέχρι τα τέλη Απριλίου, τότε ο διαγωνισμός θα ακυρωθεί και η Βάγκνερ θα επιστρέψει όλα τα χρήματα στους συμμετέχοντες.

Αν όμως ο διαγωνισμός προχωρήσει, η ιδιοκτήτρια σχεδιάζει να δωρίσει το 5% του καθαρού κέρδους από τις συμμετοχές, στο Καταφύγιο Γυναικών του Κάλγκαρι.

Τι λες θα σου άρεσε η ιδέα να μείνεις σε ένα πολυτελές σπίτι απλά και μόνο με 25 δολάρια; Εμένα σίγουρα!

Δες επίσης: ΝΑΙ, μπορείς να αγοράσεις σπίτι με 1 ευρώ με ΕΝΑΝ ΟΡΟ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;