Στέφανος Τσιτσιπάς: Γράφει ιστορία - Περνάει στον ημιτελικό του Australian Open!
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει δείξει το καλύτερο πρόσωπό του μέχρι τώρα στο Australian Open 2019 και ελπίζουμε να φτάσει ψηλά!

Το Australian Open 2019 συνεχίζει για τα καλά και, τα ξημερώματα της Τρίτης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι περνώντας για πρώτη φορά στα ημιτελικά μεγάλου Grand Slam!

Με μια νέα εξαιρετική εμφάνιση, έριξε την αντίσταση του εξαιρετικού Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ και πέρασε στους “4” του Australian Open. Εκεί που, όπως όλα δείχνουν, θα αντιμετωπίσει τον μεγάλο Ράφα Ναδάλ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν εκπληκτικός σε ένα ακόμα παιχνίδι διάρκειας 3 ωρών και 14 λεπτών στην Μελβούρνη, που έγινε σε 24 βαθμούς θερμοκρασία, απέναντι σε έναν αντίπαλο, που έπαιζε στον πρώτο του προημιτελικό σε Major αλλά στα 30 του χρόνια.

Ο Έλληνας τενίστας δε ξεκίνησε καλά τον αγώνα αφού βρέθηκε να χάνει με 2- 0 games, ωστόσο στη συνέχεια παρουσιάστηκε πιο συγκεντρωμένος και με 2 break στο σερβίς του Ισπανού τενίστα κατάφερε να κερδίσει το πρώτο σετ με 7- 5.

Στο δεύτερο σετ ο Μπαουτίστα Αγκούτ κατάφερε και πήρε το αίμα του πίσω κερδίζοντας με 6- 4 games.

Στο τρίτο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε και κέρδισε με 6- 4 games. Αυτό ήταν και το σημείο που μπήκαν οι βάσεις για τη μεγάλη νίκη.

Το τέταρτο και τελευταίο σετ πήγε στο tie break, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να κερδίζει με 7- 6 και να παίρνει την μεγάλη πρόκριση για την επόμενη φάση του Australian Open.

Αντίπαλός του στον αγώνα, με τον οποίο θα διεκδικήσει πρόκριση στον μεγάλο τελικό. θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ράφα Ναδάλ (Ισπανία, το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης) και τον Φράνσες Τιαφόε (ΗΠΑ, το Νο39).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει κερδίσει μίνιμουμ 809.000 ευρώ, ενώ αν καταφέρει να φτάσει στον τελικό θα πάρει κερδίζοντας τον τίτλο 3,6 εκατ. ευρώ και αν χάσει 1,84 εκατ. ευρώ!

Στην ως τώρα καριέρα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς μέχρι τώρα έχει κερδίσει 2,59 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα έσοδά του από το τρέχον Αυστραλιανό Open.

Ο απίστευτος τενίστας που πάει μπροστά το ελληνικό τένις μιλώντας μετά τον αγώνα δήλωσε ότι “ζω ένα παραμύθι. Μου είχαν πει ποιος είναι ο στόχος σου για το 2019 και είχα πει οι ημιτελικοί σε Grand Slam.”

Τη Πέμπτη θα είναι και ο αγώνας για τα ημιτελικά. Βάλε ξυπνητήρι για να παρακολουθήσεις μία μεγάλη μάχη!

Δες επίσης: Τσιτσιπάς: Ιδού ο Έλληνας που είχε κερδίσει τον Φέντερερ πριν από αυτόν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
7'
31 - 24
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;