ΑΣΕΠ: 150 μόνιμες θέσεις εργασίας στα ΚΕΠ - Αυτά είναι τα κριτήρια για τις προσλήψεις!
ΑΣΕΠ: Δείτε αναλυτικά!

Το αργότερο μέχρι τα μέσα του Φεβρουαρίου αναμένεται πως θα είναι στον αέρα η προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά 150 μόνιμες θέσεις εργασίας στα ΚΕΠ της χώρας.

Η απόφαση για την έκδοση της νέας προκήρυξης του ΑΣΕΠ, υπεγράφη από την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κα Μ. Ξενογιαννακοπούλου.

Να σημειωθεί, πως οι νέες αυτές προσλήψεις θα γίνουν και μετά από τις εκκλήσεις των εργαζομένων, αφού πλέον τα ΚΕΠ είναι ιδιαίτερα «δημοφιλή» τόσο στους πολίτες όσο και στα Υπουργεία Εσωτερικών και Διοικητικης Ανασυγκρότησης.

Οι θέσεις κατανέμονται ως εξής: 60 ΠΕ, 30 ΤΕ και 60 ΔΕ, όλες Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών.

Είναι φανερό πως όλες οι προσλήψεις θα γίνουν από έναν και μοναδικό κλάδο, εκείνον της Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών (ΔΥΠ) ο οποίος συναντάται μόνον στα ΚΕΠ και στον οποίο υπάρχουν οι περισσότερες ελλείψεις.

Αυτό σημαίνει ότι απαραίτητο προσόν για τη διεκδίκηση των θέσεων θα είναι η κατοχή οποιουδήποτε πτυχίου ή διπλώματος κάθε εκπαιδευτικής κατηγορίας (Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Όσοι επιλεγούν αναμένεται να περάσουν από μια διαδικασία εκπαίδευσης πάνω στα θέματα που καλούνται να διαχειριστούν και τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα ΚΕΠ.

Είναι πολύ πιθανό στις 150 θέσεις να προστεθούν και οι ειδικές που προβλέπονται από τις ειδικές κατηγορίες (πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ κ.λπ).

Δείτε επίσης: ΑΣΕΠ: Λήγουν οι αιτήσεις για τις 557 θέσεις εργασίας σε Δήμους!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;