4 tips για να ενισχύσεις το βιογραφικό σου!
Το πτυχίο θα σε βοηθήσει σε πάρα πολλά πράγματα στη μετέπειτα ζωή σου, πρέπει να βρεις όμως ένα τρόπο για να το κάνεις πιο δυνατό. Δες εδώ και πάρε κάποιες ιδέες!

Το πτυχίο σου είναι και το πιο σημαντικό όπλο σου. Ακόμα και με κάτι διαφορετικό να ασχοληθείς τελικά, πάντα μετράει το πτυχίο, μαζί με το υπόλοιπο βιογραφικό σου.

Σε παρουσιάζει σαν ένα άτομο εργατικό, με ανησυχίες για να βελτιώσει ότι κάνει. Για να γίνει καλύτερος, για να μάθει καινούρια πράγματα πάνω στο αντικείμενο με το οποίο ασχολείται.

Για αυτό δεν πρέπει να μένεις μόνο στο πτυχίο σαν τίτλο. Θα πρέπει να βρεις τρόπους να το κάνεις να μετράει ακόμα περισσότερο.

Για δες παρακάτω και πάρε μερικές ιδέες του πώς μπορείς να ενισχύσει το βιογραφικό σου. Είναι πράγματα που μπορείς να κάνεις ταυτόχρονα και με τη σχολή σου.

1. ECDL

Το βασικό όπλο για όλους είναι η καλή χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών. Δες αν η σχολή σου στο προσφέρει μέσα από κάποια επιλεγόμενα μαθήματα ή αν πρέπει να το κάνεις κάπου έξω. Και εσύ θα έχεις μεγαλύτερη ευκολία με τα διάφορα προγράμματα για τις εργασίες σου και θα στο ζητήσουν παντού στην αγορά εργασίας.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;