Τσιτσιπάς: Ιδού ο Έλληνας που είχε κερδίσει τον Φέντερερ πριν από αυτόν!
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να κέρδισε τον Ρότζερ Φέντερερ στο Australian Open 2019, αλλά δεν είναι ο πρώτος Έλληνας που πέτυχε κάτι τέτοιο!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε ιστορία το πρωί της Κυριακής στη Μελβούρνη με τη νίκη του επί του Ρότζερ Φέντερερ και την πρόκρισή του στην προημιτελική φάση του Australian Open. Η νίκη αυτή τον έφερε στο Νο 13 της Παγκόσμιας κατάταξης και τον “πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στον κόσμο”.

Κάτι που δεν ήξερες, όμως, είναι ότι έγινε ο δεύτερος Έλληνας που κερδίζει τον Ρότζερ Φέντερερ. Μάλιστα, υπάρχει και άλλος ένας Έλληνας τενίστα που έχεις κερδίσει τον βασιλιά. Μάλλον και για αυτό ο ίδιο δήλωσε ότι θα ανοίξει ακαδημία τένις στην Ελλάδα.

Ο Έλληνας που κέρδισε πρώτος τον Φέντερερ είναι ο Σέργιος Παπαδόπουλος. Η νίκη του είχε γίνει το 1996 με 2- 0 σετ (6- 2, 7- 5) σε πανευρωπαϊκούς αγώνες U16 που είχαν διεξαχθεί στο Σαν Μινιάτο της Ιταλίας!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ειχε απορίες για το πως νιώθει ο σούπερμαν. #tennisacademy #tenniscoach #tennis #tennislife #sergiostennisacademy #babolattennis #asicsteam #superman

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sergios Tennis Academy (@sergiostennisacademy) στις

Ο Σέργιος Παπαδόπουλος υπήρξε μέλος της Εθνικής Ελλάδας από το 1992 έως και το 2000 όταν και σταμάτησε. Δύο χρόνια μετά, άρχισε να παραδίδει μαθήματα στην “Sergios Tennis Academy”, σχολή που διατηρεί μέχρι και σήμερα.

Ο Στέφανος Τσιτιπάς, προφανώς, και έχει γράψει ιστορία ως ο πιο σημαντικός Έλληνας τενίστας, καθώς, έχει ραγδαία εξέλιξη και έχει φτάσει πιο μακρυά από όλους τους άλλους τενίστες της χώρας μας. Αυτό, όμως, δεν μειώνει και την επιτυχία του Σέργιου που έχει τον τίτλο του πρώτου Έλληνα που κέρδισε τον τενίστα.

Μπορεί να ήταν και οι δύο έφηβοι και ο Ελβετός να μη είχε ακόμα φτάσει στο στάδιο του θρύλου που είναι σήμερα, αλλά δεν παύει να ήταν ένας πολλά υποσχόμενο τενίστας και ένας δυνατός αντίπαλος.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Παπαδόπουλος θα πρέπει να αλλάξει την κεντρική σελίδα στο site του, αφού σ’αυτήν γράφει πως είναι ο μοναδικός Έλληνας που έχει κερδίσει τον Φέντερερ!

Δες ακόμα: Australian Open 2019: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνει τον βασιλιά Φέντερερ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;