Survivor 2019: Ποιος αναλαμβάνει τελικά το Πανόραμα!
Το Survivor 2019 είναι έτοιμο για να βγει στους τηλεοπτικούς δέκτες και μαζί με αυτό και το Survivor Πανόραμα, βρήκε παρουσιάστρια!

Η Μπάγια Αντωνοπούλου μίλησε για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, δηλαδή την παρουσίαση του Survivor 2019 Πανόραμα. Μετά την αποχώρησή της από το πρωινό του Γιώργου Παπαδάκη πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί για την επόμενη κίνηση της.

Ακριβώς είπε: “Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη, πολύ χαρούμενη. Πιστεύω ότι είναι κάτι που και μου ταιριάζει και μπορώ να το υποστηρίξω και περιμένω με ανυπομονησία να ξεκινήσω. Είμαστε σε προετοιμασίες, πρόβες, συζητήσεις”.

Μάλιστα για το τι θα γίνει με την εκπομπή είπε: “Ο σταθμός είναι εκείνος που θα κάνει τις επίσημες ανακοινώσεις για το ποιοι θα πλαισιώσουν την εκπομπή. Εγώ δεν μπορώ να σας πω κάτι από αυτά που έχουν ακουστεί, γιατί πολλές φορές διαβάζω και ακούω ονόματα που δεν τα έχω ακούσει από το σταθμό. Όταν πάρει τις αποφάσεις ο σταθμός, θα ανακοινωθεί και θα το μάθετε. Νομίζω ότι το Survivor Πανόραμα θέλει και το δημοσιογραφικό χειρισμό για να στηριχτεί αυτή η εκπομπή, οπότε παρόλο που δεν έχει να κάνει με πολιτική επικαιρότητα, δεν είναι κάτι που το νιώθω ξένο”

Με όλες τις αλλαγές που θα έχει το Survivor 2019 πιστεύω ότι η Μπάγια Αντωνοπούλου θα έχει πολύ υλικό για την εκπομπή!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: Εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση που θα δεις τη νέα χρονιά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
0 - 0
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
0 - 0
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;