Μπαίνω φαντάρος: 10+1 τύποι φαντάρων που θα συναντήσεις σίγουρα!
Μπαίνω φαντάρος και σκέφτομαι τι ανθρώπους θα συναντήσω εκεί μέσα!

5. Ο αρρωστιάρης

Αυτός που έχει τα ιατρεία δεύτερο σπίτι. Το παίζει άρρωστος ή και κάποιες φορές είναι. Περισσότερο τον έχει δει το κρεβάτι του αναρρωτηρίου παρά ο θάλαμος!

6. Το ρουθούνι

Είναι ο φαντάρος που δεν αφήνει σε ησυχία το θάλαμο. Αυτός που ροχαλίζει ακατάπαυστα και δε ξέρετε τι να τον κάνετε. Του έχετε ρίξει νερό, τον έχετε βρίσει αλλά ησυχία δε βρίσκεται. Γενικά σωτηρία δεν υπάρχει.

7. Ο υπναράς

Που τον χάνεις, που τον βρίσκεις θα είναι στο κρεβάτι του και θα κοιμάται. Ανάμεσα από υπηρεσίες, ανάμεσα από αγγαρείες. Μην βρει πέντε λεπτά θα έχει κοιμηθεί κάπου. Είναι και οι χειρότεροι κιόλας γιατί μπορεί να ξαπλώνουν με τις παραλλαγές στα κρεβάτια και να γεμίζουν κοριούς τα πάντα.

8. Ο βρωμιάρης

Δεν κάνει μπάνιο ποτέ. Τον έχεις καταλάβει και δεν είσαι μόνο εσύ. Βάζετε στοιχήματα για τον αν και πότε θα κάνει μπάνιο. Στο μήνα πάνω αναγκάζεστε να υπογράφεται σε χαρτί ότι κάνατε όλοι μπάνιο για να δείτε πόσο συχνά πάει και για να διώξετε τη μπόχα από το θάλαμο.

9. Ο καθαρός

Αυτός που σας βάζει κάθε, μα κάθε μέρα να καθαρίζεται το θάλαμο. Είναι σπαστικός με τη καθαριότητα και κάνει χειρότερη επιθεώρηση από το λοχαγό.

10. Ο ψαγμένος

Αυτός που θα μιλάει για ταινίες, βιβλία, φιλοσοφίες. Θα περάσεις άπειρα βράδια στη σκοπιά να συζητάς για τα πάντα και για τα πάντα θα έχει άποψη. Είναι ο τύπος που σε βάζει να σκέφτεσαι, αλλά δεν είναι και για πολύ!

11. Ο αγχώδης

Αχ, αγχώνεται για τα πάντα. Στη σκοπιά πάνω κάτω και αλτ συνέχεια. Δε θέλει να δίνει δικαιώματα στα στελέχη, κρύβει το κινητό του, κάνει ράνει, με ένα άγχος συνέχεια, αυτό το παιδί!

Δες ακόμα: Μπαίνω φαντάρος: Το πιο ενημερωμένο και πλήρες shopping list για μια καλή θητεία!

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
14'
0 - 0
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
9'
53 - 56
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;