Μπαίνω φαντάρος: 10+1 τύποι φαντάρων που θα συναντήσεις σίγουρα!

Από neolaia.gr Team 21 Ιανουαρίου 2019

Μπαίνω φαντάρος και σκέφτομαι τι ανθρώπους θα συναντήσω εκεί μέσα!

Αχ στρατός! Μία λέξη, τόσα πράγματα στο μυαλό και πόσοι άλλοι που δε θέλουν ούτε να το ακούνε. Αλλά αναγκαστικά όλοι κάποιοι στιγμή θα πάνε. Η ερώτηση είναι μπαίνω φαντάρος και τι κάνω;

Εκεί μέσα, όμως, θα συναντήσεις κάθε καρυδιάς καρύδι. Θα δεις πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους και θα πρέπει να επιβιώσεις. Βλέπεις το χειρότερο δεν είναι οι στρατιωτικοί, αλλά μάλλον οι υπόλοιποι φαντάροι.

Κάνε γερό στομάχι και να ελπίζεις να βρεις κάποιον στο ίδιο μήκος κύματος για να κάνεις παρέα. Καλά θα περάσεις και με τους άλλους, αλλά θα θέλεις και κάποιες ώρες της μέρας σου να χρησιμοποιείς τα εγκεφαλικά σου κύτταρα.

Για αυτό σου έχω μαζέψει όλους τους τύπους φαντάρων που θα δεις στο στρατό!

1. Ο γκρινιάρης

Αυτός που ότι και να γίνει θα γκρινιάζει και θα χει μία μούρη μέχρι το πάτωμα. Υπηρεσία έχει, έξοδο έχει, αγγαρεία κάνει; Πάντα, μα πάντα θα γκρινιάζει για όλους και για όλα!

2. Ο στρατόφιλος

Ε, καταλαβαίνεις ποιος είναι αυτός. Ο στρατό… κάτι άλλο, αλλά για προστασία της ελληνικής γλώσσας το αφήνουμε φίλος! Αυτός που φωνάζει στη παράταξη, χτυπάει πόδι, τρελαίνεται για τα όπλα και για κάθε τι που έχει να κάνει με το στρατό. Σε σημείο που αναρωτιέσαι γιατί δεν προσπάθησε να μπει μόνιμος.

3. Το φίδι

Μία ορολογία που θα ακούσεις πάρα, μα πάρα πολύ στο στρατό. Είναι ο φαντάρος που κρύβεται για να μη τον βρουν τα στελέχη και τον αγγαρέψουν. Ή ακόμα και αν έχει πάει σε αγγαρεία κάπου θα «φιδιάζει» και θα κάνει ότι κάνει κάτι. Ακόμα και στην υπηρεσία του θα βρει τρόπο να λουφάξει.

4. Το βύσμα 

Ο φαντάρος που έχει τρομερό βύσμα. Είναι εκεί και δεν κάνει τίποτα. Τον ξέρουν όλοι οι στρατιωτικοί, έχει συνέχεια εξόδους και αν μία φορά τον βάλεις υπηρεσία κάτι παθαίνει. Παίρνει τηλέφωνα, κλαψουρίζει, τελικά την κάνει αλλά θα ξανακάνει κάτι σε κανα μήνα πάλι.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486