ΟΑΕΔ: Βγήκαν τα αποτελέσματα για τις 5.500 θέσεις εργασίας ανέργων!
ΟΑΕΔ: Δείτε αναλυτικά!

Με ανακοίνωσή του ο ΟΑΕΔ ανακοινώνει πως δημοσιεύτηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για τις θέσεις εργασίας του προγράμματος «Ειδικού προγράμματος απασχόλησης για 5.500 άνεργους πτυχιούχους Ανώτατων Εκπαιδευτικών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων, ηλικίας 22-29 ετών, σε Υπουργεία και εποπτευόμενους δημόσιους φορείς».

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Αναρτήθηκαν σήμερα 21/01/2019, στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων στο «Ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης για 5.500 άνεργους πτυχιούχους Ανώτατων Εκπαιδευτικών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων, ηλικίας 22-29 ετών, σε Υπουργεία και εποπτευόμενους δημόσιους φορείς».

Η κατάρτιση των πινάκων πραγματοποιήθηκε με αυτοματοποιημένο, διαφανή και αντικειμενικό τρόπο μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) του ΟΑΕΔ, με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της εγκεκριμένης από το ΑΣΕΠ Δημόσιας Πρόσκλησης.

Κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ: Δες ΕΔΩ πώς θα την ανανεώσεις!

Ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων περιλαμβάνει τους ωφελούμενους εγγεγραμμένους στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού, πτυχιούχους Ανώτατων Εκπαιδευτικών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων ηλικίας 22 -29 ετών, που θα εργαστούν για 12 μήνες με πλήρη απασχόληση και ασφάλιση στους Φορείς Υποδοχής, όπως έχουν καθοριστεί βάσει της Δημόσιας Πρόσκλησης Νο 11/2018.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την ηλεκτρονική τους αίτηση και τη μοριοδότησή τους με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Από το Μητρώο τους μέσω του e-Services IIS στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησής τους
  • Από τους πίνακες κατάταξης με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους και σε περίπτωση αποκλεισμού τους, για το λόγο που αποκλείστηκαν, από τον Πίνακα Αποκλειομένων

ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ

ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ

Μετά την ανάρτηση του Οριστικού Πίνακα Κατάταξης Ανέργων, οι αρμόδιοι υπάλληλοι των ΚΠΑ2, όπου ανήκει ο Φορέας Υποδοχής ή/και Υπηρεσία Τοποθέτησης, καλούν τους ωφελούμενους, που έχουν επιλεγεί προς τοποθέτηση, εντός πέντε εργάσιμων ημερών µε κάθε πρόσφορο μέσο προκειμένου να υποδειχθούν στους Φορείς Υποδοχής ή/και Υπηρεσία Τοποθέτησης. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ωφελουμένων, προσκομίζεται κατά την υπόδειξη, ο αριθμός καταθετικού λογαριασμού ΙΒΑΝ µε υποχρεωτικά πρώτο δικαιούχο τον ωφελούμενο, στο πλαίσιο καταβολής των αμοιβών τους.

Στις περιπτώσεις, που δεν καθίσταται δυνατή η επικοινωνία των Υπηρεσιών του Ο.Α.Ε.∆. (ΚΠΑ2) µε τους επιτυχόντες ωφελουμένους, οι ωφελούμενοι υποχρεούνται να εμφανιστούν στις αρμόδιες Υπηρεσίες εντός τριάντα (30) εργάσιμων ημερών από την ανάρτηση του Οριστικού Πίνακα Κατάταξης Ανέργων. Εάν παρέλθει το διάστημα των 30 εργάσιμων ημερών χωρίς να εμφανιστεί ο επιτυχών, η αρµόδια Υπηρεσία (ΚΠΑ2), όπου ανήκει ο Φορέας Υποδοχής ή/και Υπηρεσία Τοποθέτησης, προχωρά στην ενημέρωση του πρώτου επιλαχόντα από τον Οριστικό Πίνακα Κατάταξης Ανέργων.

Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας παραλαβής του συστατικού σημειώματος από τους επιτυχόντες ωφελούμενους παρέχεται η δυνατότητα παραλαβής του είτε από την αρµόδια Υπηρεσία (ΚΠΑ2) όπου ανήκει ο Φορέας Υποδοχής ή/και Υπηρεσία Τοποθέτησης , είτε από την Υπηρεσία (ΚΠΑ2) όπου οι ωφελούμενοι είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι.

Επισημαίνεται ότι δικαίωμα τοποθέτησης σε θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης στους Φορείς Υποδοχής έχουν οι υποψήφιοι που έχουν ενταχθεί στον Οριστικό Πίνακα Κατάταξης Ανέργων, µόνο εφόσον διατηρούν την ιδιότητα του ανέργου και δεν συµµετέχουν σε πρόγραμμα εκπαίδευσης ή κατάρτισης ούτε απασχολούνται τόσο κατά την υπόδειξή τους από τα ΚΠΑ2, όπου ανήκει ο Φορέας Υποδοχής ή/και η Υπηρεσία Τοποθέτησης, όσο και κατά την τοποθέτησή τους από τον Φορέα Υποδοχής και υπό την προϋπόθεση ότι πληρούν τα γενικά και τυπικά προσόντα, που προβλέπονται στο Κεφάλαιο 8 και στα Παραρτήµατα ΙΙ και ΙΙΙ της ∆ηµόσιας Πρόσκλησης Νο 11/2018.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;