5 Έλληνες αθλητές που πρέπει να γνωρίζεις!
Η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε διεθνές αθλητικές διοργανώσεις και αυτούς τους αθλητές θα πρέπει να ευχαριστείς για αυτό!

Το τελευταίο καιρό ακούμε όλο και πιο χαρούμενα νέα από τον αθλητισμό. Σε πολλά, αθλήματα έχουμε πολλές διακρίσεις με μετάλλια, κύπελλα και πρωτιές που δεν το περιμένεις από μία τόσο μικρή χώρα!

Οι διακρίσεις, βέβαια, δεν είναι στο “εθνικός” μας άθλημα που είναι το ποδόσφαιρο, αλλά σε πολλά άλλα. Οι μεγάλοι αυτοί αθλητές που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια  έχουν αρχίσει να κάνουν πολλούς να αναθεωρούν για τα αθλήματα που έχει να προσφέρει αυτή η χώρα.

Αλλά και πολλά παιδιά που κοιτάνε πέρα από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ για τα χόμπι τους.

Για αυτό σου έχω λίστα με τους καλύτερους αθλητές της χώρας μας που πρέπει να ακολουθείς και εσύ.

1. Κατερίνα Στεφανίδη

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

2018 was the hardest year of my career and it was also the most rewarding. It taught me to never give up and that sticking through the hard times makes the good moments that much more satisfying. 2019 we are ready for you ?? Το 2018 ήταν μια από τις πιο δύσκολες χρονιές της καριέρας μου. Μας έμαθε την σημασία της επιμονής και μας έδειξε πως οι δύσκολες στιγμές κάνουν την κάθε επιτυχία ακόμα πιο ικανοποιητική. Έτοιμοι για το 2019 ? ?: @weltklassezurich #nike #stoiximangr #ibank #toyota #tempur #seventeen #lorvenn #newyear #motivation #europeanchampion #diamondleaguechampion #polevault #weltklasse

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Stefanidi (@stefanidi_katerina) στις

Η χρυσή επί κοντίστρια που σε κάθε διεθνή διοργάνωση τα τελευταία τρία/ τέσσερα χρόνια δεν έχει κατέβει από το βάθρο. Σε κάθε της εμφάνιση είναι όλο και καλύτερη! Προσπαθεί και έχει ακόμα δρόμο για να γραφτεί ως μία από τις μεγαλύτερες αθλήτριες του κόσμου.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 0 
 1 
 2 
 2