3 τύποι γυναικών που σαγηνεύουν αμέσως τους άντρες
Λογικό δεν είναι;

Στις ερωτικές σχέσεις, η έλξη και η ψυχολογική χημεία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Μάλιστα, υπάρχουν κάποια γνωρίσματα στο χαρακτήρα του άλλου, που μπορούν να τον κάνουν ακαταμάχητο στα μάτια σου, με αποτέλεσμα να θες οπωσδήποτε να τον γνωρίσεις παραπάνω.

Συγκεκριμένα, θα μπορούσε κανείς να πει ότι οι παρακάτω 3 τύποι γυναικών, είναι πολύ εύκολο να γοητέψουν έναν άντρα… και όχι μόνο.

1. Η γυναίκα -“σωτήρας”

Για πολλούς άντρες, που ψάχνουν κάποιον να τους τραβήξει απ’ τη μιζέρια και που είναι caring, μια γυναίκα που μπορεί να φροντίσει τις ανάγκες τους και να τους προσφέρει θαλπωρή, είναι τουλάχιστον ακαταμάχητη.

Το ίδιο συμβαίνει εξίσου και με μια γυναίκα που αναζητά “σωτηρία” στο πρόσωπο ενός άντρα. Ψυχολογικά τουλάχιστον, είναι γνωστό πως οι άντρες αναζητούν σε μια γυναίκα κάποια χαρακτηριστικά της αρχετυπικής μητρικής φιγούρας και αντίστοιχα συμβαίνει με τις γυναίκες.

2. Η γυναίκα-“μυστήριο”

Οι γυναίκες που δημιουργούν γύρω τους μια μυστηριακή ατμόσφαιρα και πυροδοτούν ένα “παιχνίδι” γνωριμίας με τον άλλον, είναι ιδιαίτερα σαγηνευτικές για ορισμένους άντρες. Η αινιγματικότητα σε έναν άνθρωπο είναι όντως σέξι στοιχείο!

3. Η ανεξάρτητη γυναίκα

Στον αντίποδα της “μητέρας- σωτήρα” βρίσκεται η γυναίκα που δεν έχει ιδιαίτερη ανάγκη ούτε να σε αποκωδικοποιήσει ούτε να ακούσει με τις ώρες όλες σου τις ιστορίες και τα απωθημένα. Δε σημαίνει ότι δε θα σε νοιάζεται ή δε θα χρειαστεί ποτέ μια συμβουλή σου, αλλά δε θα κάτσει να σκάσει κιόλας αν δε συμφωνείς!

Δες επίσης: 3 πράγματα που αρέσουν στους άντρες (κι ας μη το παραδέχονται)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;