2 πράγματα που μπορεί να θέλει ένας άντρας από σένα, αλλά ντρέπεται να στα ζητήσει
Αν δε θες, μπορείς απλά να πεις "όχι"!

Βγαίνετε και περνάτε καλά, το σεξ είναι υπέροχο και μάλιστα εκείνος φαίνεται να θέλει να δοκιμάσει ένα σωρό καινούρια πράγματα μαζί σου.

Είτε γιατί σε αισθάνεται κοντά του και έχετε κερδίσει μια οικειότητα, είτε γιατί έχει πλούσιες σεξουαλικές φαντασιώσεις, υπάρχουν κάποια πράγματα που ενδεχομένως θέλει, αλλά διστάζει να σου ζητήσει ευθέως.

Ίσως θέλει να δοκιμάσετε μαζί κάποια απ΄τις παρακάτω εμπειρίες. Ωστόσο, η τελική απόφαση είναι και δική σου, οπότε εννοείται πως έχεις κάθε λόγο να πεις “όχι”, αν δε θέλεις.

1. Πρωκτικό σεξ

Ακόμα και αν δεν έχει πάει ποτέ εκεί η κουβέντα, ίσως έχει επιχειρήσει, έστω και κάποιες ασυνείδητες κινήσεις. Τους αρέσει, οκ, αλλά αν δε συγκινεί εσένα, τότε ποιο το νόημα;

2. Τρίο ή κάτι παρόμοιο

Έχουμε δει το “Love” και άλλες σχετικές ταινίες, όπου το σεξ απελευθερώνεται απ΄τα συμβατικά ταμπού, όμως στην πράξη είναι λίγο αλλιώς. Αν είναι κάτι που θες να δοκιμάσεις, τότε why not; Αν όμως, τον βλέπεις πιο “σοβαρά” και δε θες να μπλεχτείτε σε μια τέτοια κατάσταση με τρίτο πρόσωπο, οποιουδήποτε φύλου, τότε άστο καλύτερα!

Δες κι αυτό: 6 άβολα πράγματα που μπορεί να συμβούν στο σεξ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;