3 σημάδια που μαρτυρούν ότι θα είναι καλός στο σεξ
Αν δεις κάποιο από αυτά, να ξέρεις ότι θα περάσετε καλά μαζί!

Πως μπορείς να ξέρεις ότι ο δυνάμει σύντροφός σου πρόκειται να είναι αποδοτικός στο σεξ; Υπάρχουν σημάδια που φανερώνουν ότι θα τα πάτε πολύ καλά στον τομέα αυτό, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός για τη μεταξύ σας χημεία και επικοινωνία;

Παρότι δεν είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο, φήμες λένε ότι άνθρωποι που σου δείχνουν τα παρακάτω σημάδια, μάλλον θα σε ικανοποιήσουν δεόντως στο κρεβάτι.

Τσέκαρε, λοιπόν:

1. Χορεύει καλά

Σύμφωνα με ανθρωπολόγους, ο τρόπος που χορεύει κάποιος λέει πολλά για το ερωτικό του προφίλ. Αν είναι επιδέξιος δηλαδή στην κίνησή και τη συναναστροφή του με άλλους ανθρώπους στο dance floor, τότε έχει αυτοπεποίθηση και σίγουρα κάποιο δυναμισμό. Τι πιο γοητευτικό; Μπορούμε να υποθέσουμε ότι ένας καλός χορευτής ή χορεύτρια έχει κρυφά ταλέντα στο σεξ.

2. Δε διστάζει να ρισκάρει

Ένας άνθρωπος που τολμά να καταπολεμά τα άγχη και τους φόβους του, που κυνηγάει τις περιπέτειες και δε φοβάται το “άγνωστο” ή το “αβέβαιο” των καταστάσεων είναι ό,τι πιο σέξι και και γοητευτικό. Γιατί να μην είναι καλός στο σεξ, λοιπόν;

3. Σε κοιτάει στα μάτια

Το να σε κοιτάει ο άλλος μέσα στα μάτια, χωρίς να ντρέπεται ή να αποφεύγει το eye contact με κάθε αφορμή, σημαίνει ότι έχει σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Αν μη τι άλλο, φαίνεται πως του αρέσεις και έχει θάρρος να στο δείχνει. Καλό σημάδι που μαρτυρά ότι ξέρει το θέλει και πως το θέλει.

Δες κι αυτό: 10 σημάδια ότι η σχέση σας θα κρατήσει για πολύ καιρό (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2