Το Viber προσφέρει μία νέα λειτουργία που θα σε κρατήσει… απασχολημένο!

Από neolaia.gr Team 18 Ιανουαρίου 2019

Η εφαρμογή του Viber έρχεται ανανεωμένη με νέες λειτουργίες για να ικανοποιήσει τους χρήστες της!

Η εφαρμογή Viber προσπαθεί να γίνει ανταγωνιστική ανάμεσα σε τόσες άλλες εφαρμογές και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για αυτό κάνει αλλαγές και βελτιώσεις στο ήδη υπάρχων προϊόν.

Πλέον  ο κάθε χρήστης  έχει στη διάθεση του το νέο εργαλείο κατάλληλο για δημοσκοπήσεις (polls) σε ομαδικές συνομιλίες και στα διάφορα Communities της εφαρμογής. Έτσι μπορούν οι χρήστες να καταθέτουν την άποψη τους για τις δημοσκοπήσεις. Με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να γίνει πιο δημοκρατικό!

Έτσι, οι χρήστες που συμμετέχουν σε ομαδικές συνομιλίες ή οι διαχειριστές των κοινοτήτων μπορούν να ξεκινήσουν εύκολα ένα poll στο Viber πατώντας στο εικονίδιο της δημοσκόπησης στο μενού της κάθε συνομιλίας. Ακολούθως πρέπει να δημιουργήσουν οι ίδιοι μια ερώτηση, προσθέτοντας μέχρι και 10 επιλογές!

Η νέα λειτουργία θα είναι διαθέσιμη με τη νέα ενημέρωση της εφαρμογής στις αγορές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. Τα θέματα μπορούν να αφορούν τα πάντα. Από σοβαρά, πολιτικά έως και ψυχαγωγίας, διασκέδασης και σπορ.

Όσοι συμμετέχουν στη συζήτηση του group μπορούν να ψηφίσουν πατώντας το κουμπί σε σχήμα καρδιάς δίπλα σε κάθε μία από τις διαθέσιμες επιλογές απάντησης. Η διαφορά με άλλες δημοσκοπήσεις ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι ότι τα αποτελέσματα εμφανίζονται ζωντανά, καθώς ο αριθμός των ψήφων κάθε απάντησης αυξάνεται αυτόματα κάθε φορά που κάποιος χρήστη την επιλέγει.

Η απόφαση για τη νέα λειτουργία ήρθε όταν το Viber ξεκίνησε δημοσκοπήσεις ρωτώντας τους χρήστες τι είναι αυτό που θα ήθελαν να δουν περισσότερο στην εφαρμογή το επόμενο έτος και δίνοντας τους έτσι την ευκαιρία να δοκιμάσουν το νέο εργαλείο.

Η πλειοψηφία ζήτησε δημοσκοπήσεις και έτσι το αίτημα τους έγινε πραγματικότητα. Τα δωρεάν αυτοκόλλητα στην τοπική γλώσσα της κάθε περιοχής ξεχωρίζουν ως, επίσης, ένα από τα πιο επιθυμητά προϊόντα του Viber για τους χρήστες σε όλη την περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Η δεύτερη δημοφιλέστερη απάντηση ήταν η επιθυμία για περισσότερες νέες λειτουργίες και εργαλεία εντός της εφαρμογής του. Οπότε από τη νέα χρονιά δεν είναι απίθανο να δούμε και άλλες αλλαγές στη λειτουργία του Viber!

Δες ακόμα: Φοιτητές έφτιαξαν εφαρμογή που μπορείς να βρεις το φθηνότερο βενζινάδικο!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486