O Έλληνας που κατέκτησε και τους δύο πόλους της γης!
Ο Μπάμπης Μπίζας έκανε τα όνειρα του πραγματικότητα και κατέκτησε και τους δύο πόλους της γης!

Έχεις ονειρευτεί και εσύ πώς θα είναι να πας στην άκρη της γης. Και για άκρη εννοώ τον ένα από τους δύο πόλους ή, αφού θα το έχεις αρχίσει γιατί όχι και στους δύο; Ένας Έλληνας το κατάφερε και σου δίνει περισσότερες ελπίδες. Αυτός είναι ο Μπάμπης Μπίζας!

Ο Μπάμπης Μπίζας μεγάλωσε στην Άρτα σε μια οικογένεια πέντε μελών και από μικρός ήταν ένα ανήσυχο πνεύμα. Του άρεσε να εξερευνά και τα ταξίδια ήταν η λατρεία του από μικρός. Ακόμα και οι κοντινές εκδρομές του φαίνονταν περιπέτεια για το τι θα ανακάλυπτε.

Ξεκίνησε τα ταξίδια του στα 22 του χρόνια, όταν έβγαλε και το πρώτο του διαβατήριο για να επισκεφθεί τη Βουλγαρία, και από τότε δεν έχει σταματήσει να γυρνά τον κόσμο. Τότε ήταν η αρχή της μετατροπής του σε έναν από του πιο πολυ- ταξιδεμένους Έλληνες.

Έχει επισκεφτεί 195 χώρες, έχει στο συρτάρι του 45 διαβατήρια και πλέον είναι εξπέρ σε 8 γλώσσες. Δεν τα λες και λίγα!

Μετά το ταξίδι του στη Βουλγαρία, ταξίδεψε για 40 μέρες στη Σκανδιναβία και ύστερα οδικώς σε Τουρκία, Περσία, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Ινδία, Μπανγκλαντές, έπειτα έγινε μούτσος σε ένα εμπορικό πλοίο και έφτασε μέχρι τη Νότια Αφρική.

Όλα αυτά τον ώθησαν να καταφέρει να κατακτήσει και τους δύο πόλους της γης και να γίνει, μάλιστα, και ο πρώτος Έλληνας που τα καταφέρνει!

Δες ακόμα: Ταξίδια: 5 τρόποι για να γνωρίσεις καλύτερα μια πόλη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;