Ελένη Τοπαλούδη: Η εξιχνίαση μίας νέας υπόθεσης
Η Ελένη Τοπαλούδη, από ότι φαίνεται, δεν ήταν το μόνο θύμα των δύο κατηγορούμενων!

Oι έρευνες αλλά και οι αποκαλύψεις των Αρχών της Ρόδου για το εγκληματικό προφίλ των βιαστών και δολοφόνων της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο, συνεχίζει να δίνει νέες τροπές στην ήδη φρικιαστική ιστορία! Η Ελένη Τοπαλούδη άνοιξε ένα ατελείωτο ασκί για τους δύο δράστες.

Τα σεξουαλικά εγκλήματα, ειδικά του ενός από τους δύο κατηγορούμενους, φαίνεται να έχουν σειριακό χαρακτήρα. Αυτό προέκυψε από μία νέα εξιχνίαση υπόθεσης βιασμού για την οποία είχαν πληροφορίες οι Αρχές και ερευνούσαν. Ο βιασμός πραγματοποιήθηκε σε βάρος μίας 19χρονης που αντιμετωπίζει νοητική στέρηση.

Ο  19χρονος Αλβανός, δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη που είναι προφυλακισμένος, σε αυτή την περίπτωση, μαζί με έναν 23χρονο σεσημασμένο για ληστείες και κλοπές Ρομά, μετά από περίπου τρία 24ωρα από τον εντοπισμό της σορού της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη στη θάλασσα, προσέγγισαν και έπεισαν μία 19χρονη με ειδικές ανάγκες να μπει στο αυτοκίνητό τους, την οδήγησαν σε ερημική παραλία στη Ρόδο και την βίασαν.

Από ότι έδειξαν οι έρευνες και οι δύο έκαναν τη φρικτή πράξη!

Από τότε το νεαρό κορίτσι δεν είχε πει τίποτε σε κανέναν, όμως οι αστυνομικοί την εντόπισαν και με την βοήθεια παιδοψυχολόγου, τους διηγήθηκε τα όσα έγιναν σε βάρος της.

Στη συνέχεια ο 23χρονος Ρομά που εντοπίστηκε και συνελήφθη. Δεν δυσκολεύτηκε να παραδεχτεί, να ομολογήσει και να περιγράψει με κάθε φρικτή λεπτομέρεια τα όσα είχαν συμβεί.

Με επίσημη ανακοίνωση της η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι “εξιχνιάστηκε χθες (17 Ιανουαρίου 2019), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, υπόθεση βιασμού ημεδαπής και ταυτοποιήθηκαν οι δράστες”.

“Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε άμεσα στον αρμόδιο Εισαγγελέα και ακολούθησε η έκδοση σχετικών ενταλμάτων σύλληψης.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης και όπως προέκυψε στο πλαίσιο αξιολόγησης πληροφοριακών στοιχείων και συνδυαστικής αξιοποίησης ερευνητικών δεδομένων, οι κατηγορούμενοι βραδινές ώρες της 01.12.2018 οδήγησαν την ημεδαπή σε παραλιακή περιοχή στην πόλη της Ρόδου, όπου την εξανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις και συνουσία.

O 23χρονος εντοπίσθηκε χθες το βράδυ και προσήχθη στη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, όπου εξεταζόμενος περιέγραψε με λεπτομέρεια τις πράξεις τους. Σήμερα, έπειτα από την έκδοση του σε βάρος του εντάλματος, συνελήφθη και οδηγείται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου”.

Δες ακόμα: Ελένη Τοπαλούδη: Νέες μαρτυρίες κατά των δύο κατηγορούμενων για τη δολοφονία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;