Στρατός: 7 tips για να περάσεις μία τέλεια θητεία!

Από neolaia.gr Team 18 Ιανουαρίου 2019

Ο στρατός είναι μία δύσκολη κατάσταση για όλους. Μάθε πώς να την κάνεις όσο καλύτερη μπορείς!

Για όλους θα έρθει η στιγμή που θα πάνε στο στρατό. Ξέρεις, αυτό που προσπαθείς να αποφύγει με νύχια και με δόντια για να μη γίνει. Ξέρεις, όμως, μέσα σου ότι δεν μπορείς να το αποφύγεις με τίποτα.

Περιμένεις, μπας και αλλάξει κάτι στη νομοθεσία και πάψει να είναι υποχρεωτικός. Αλλά, όποιον και να ρωτήσεις, τελικά δεν τα πέρασε και τόσο άσχημα.

Έμαθε δύο τρία πράγματα, γνώρισε ανθρώπους και πέρασε 9 μήνες με βάσανα και γκρίνια. Αλλά είναι μόνο αυτό! Γκρίνια και βάσανα που θα περάσουν και δεν θα το καταλάβεις πώς!

Για να περάσουν, όμως, τρόπου για να τη βγάλεις λάδι στο στρατό και να μην πιεστείς πολύ.

1. Μην το παίρνεις στα σοβαρά αυτά που σου λένε τα στελέχη

Έτσι έχουν εκπαιδευτεί, και οι περισσότεροι ξέρουν ότι δε το γουστάρεις ούτε στο λίγο που είσαι εκεί. Οπότε, να είσαι προσεκτικός μπροστά τους αλλά στο μυαλό σου να γελάς λίγο με αυτά που θα ακούσεις.

2. Φτιάξε χαμηλό προφίλ

Άμα δουν ότι κάνεις αυτό που σου λένε και δεν αντιμιλάς πολύ σιγά σιγά θα πάνε στους πιο σκληρούς που αντιμιλάνε και κάνουν συνέχεια του κεφαλιού τους. Εσύ θα περνάς απαρατήρητος και θα σου λένε απλά ένα γεια και τελείωσε το πράγμα.

3. Βρες μέρη να κρυφτείς

Σε κάθε στρατόπεδα υπάρχουν σημεία που δεν πάνε πολλοί και μπορείς να κρυφτείς την ώρα που σε έχουν στείλει για αγγαρείες. Κάνε τη μία αλλά βρες και τρόπο να λουφάρεις, όπως λένε, κάπου.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486