Το BCA College υποστηρικτής του μεγαλύτερου συνέδριου για τα Social Media
Έχει λεχθεί, με μεγάλη δόση αλήθειας, ότι τα social media έχουν πετύχει περισσότερα στην προσέγγιση των λαών όλου του κόσμου, απ’ ό,τι ο ΟΗΕ. Επιπλέον, είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο για την επίτευξη επαγγελματικών στόχων, με μεγάλες προοπτικές.

Το “All Things Facebook & Instagram” επιστρέφει στις 21 & 22 Φεβρουαρίου (Conference & Workshops), ως καθιερωμένο πλέον συνέδριο, για να καταγράψει και να αναλύσει όλες τις τάσεις γύρω από το Marketing στο Facebook, το Instagram, το Messenger και το Whatsapp και να εκπαιδεύσει κάθε ενδιαφερόμενο σε θέματα δημιουργικότητας, αποτελεσματικότητας και στρατηγικής.

Το κολλέγιο BCA είναι υποστηρικτής του συνεδρίου “All Things Facebook & Instagram ‘19”. Έχοντας ήδη μια σχέση με την τεχνολογία της Πληροφορικής που μετράει 50 σχεδόν χρόνια, το BCA πρωτοπορεί σε πανευρωπαϊκό επίπεδο ενσωματώνοντας χρήσεις της πληροφoρικής και των social media στους θεματικούς του κύκλους σπουδών (marketing, hotel management, shipping, finance, business administration), ώστε οι απόφοιτοί του να διαθέτουν το σύνολο των “εργαλείων” που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να διακριθούν σε ένα ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον που εξελίσσεται διαρκώς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
3'
22 - 24
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;