ΝΑΙ, μπορείς να αγοράσεις σπίτι με 1 ευρώ με ΕΝΑΝ ΟΡΟ!
Η Ζαμπούκα, στη Σικελία, σε περιμένει να την ανακαλύψεις και να αγοράσεις ένα σπίτι εκεί με 1 μόνο ευρώ!

Η νέα χρονιά ήρθε και έχεις βάλει κάποιους στόχους. Ένας από αυτούς για τους περισσότερους είναι να φύγουν από το σπίτι των γονιών τους και να μείνουν κάπου μόνοι τους.

Αν είσαι ένας από αυτούς σου έχω μία τέλεια λύση! Πώς θα σου φαινόταν η ιδέα να μετακομίσεις στη Σικελία;

Θα μου απαντήσεις ναι σιγά, εγώ ψάχνω ένα φτηνό σπίτι κάπου κοντά στο δικό μου και χίλιες άλλες δικαιολογίες. Και η απάντησή μου είναι απλή. Εκεί θα βρεις σπίτι με 1 μόνο ευρώ.

Η Ζαμπούκα, μια πόλη χτισμένη σε λόφο με θέα το νησί και τις κοντινές παραλίες, έχει βγάλει στην αγορά δεκάδες κατοικίες με μόλις ένα ευρώ!

Όλο αυτό αποσκοπεί στο να ξαναζωντανέψει η πόλη. Λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά και την έξαρση των μετακινήσεων στις μεγάλες πόλεις της Ιταλίας, η Ζαμπούκα, κοντεύει να ερημώσει πλήρως.

Έχουν υπάρξει και άλλες πόλεις με τόσο δελεαστικές προσφορές, αλλά πρώτη φορά ο καθένας θα μπορεί να αγοράσει σπίτι στην μικρή αυτή πόλη. Θα το πετύχεις αυτό πολύ εύκολα, καθώς προσπαθούν να εκμηδενίσουν και τη γραφειοκρατία. 

Ο δήμαρχος της πόλης δήλωσε ότι “Σε αντίθεση με άλλες πόλεις που το έχουν κάνει απλά για προπαγάνδα, αυτός ο δήμος διαθέτει όλα τα σπίτια προς πώληση με ένα μόλις ευρώ. Δεν είμαστε οι μεσάζοντες μεταξύ παλαιών και νέων ιδιοκτητών. Αν θέλετε αυτό το σπίτι, θα το πάρετε”.

Πολύ ονειρικό για να είναι αληθινό. Η παγίδα, λοιπόν, είναι η εξής. Οι νέοι ιδιοκτήτες θα πρέπει να ανακαινίσουν τη νέα τους κατοικία, που μπορεί να είναι μια κατοικία από 40 μέχρι 150 τετραγωνικά μέτρα εντός τριών ετών, με κόστος που ξεκινά από τα 15.000 ευρώ. Επιπλέον, θα χρειαστεί να καταβάλουν μια εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ που θα επιστραφεί μόλις ολοκληρωθεί η ανακαίνιση.

Οι άνθρωποι της Ζαμπούκα, όμως, υπόσχονται ότι αυτοί που θα βάλουν τα λεφτά τους δεν θα απογοητευτούν. “Η Ζαμπούκα είναι γνωστή ως η πόλη της λάμψης! Αυτό το εύφορο έδαφος αποκαλείται ‘Γήινος Παράδεισος’. Είμαστε σε ένα φυσικό καταφύγιο, γεμάτο ιστορία. Μας περιβάλλουν πανέμορφες παραλίες, δάση και βουνά. Είναι ήσυχα και γαλήνια, ένα ειδυλλιακό μέρος για αποτοξίνωση”.

Η πόλη ιδρύθηκε από τους αρχαίους Έλληνες και, ύστερα, κατοικήθηκε από τους Σαρακήνους. Έγινε ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο και αποτελεί τη γωνιά της αραβικής ψυχής στη Σικελία.

Έχει και μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον, καθώς το καλοκαίρι πλήθους κόσμους πλημμυρίζει τους δρόμους του όμορφου αυτού χωριού.

Δες ακόμα: Tρεις ευρωπαϊκές πόλεις που αξίζει να επισκεφτείς το 2019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;