5 συνηθισμένα λάθη που κάνουμε όλοι στις σχέσεις μας!
Όλοι κάνουμε λάθη στις σχέσεις μας, καλό είναι να τα αναγνωρίζουμε και να προχωράμε παρακάτω διορθώνοντάς τα. Έχεις απορία να δεις ποια είναι αυτά; Δες εδώ!

Στις σχέσεις μας όλοι κάνουμε λάθη. Ειδικά όταν είσαι σε μικρή ηλικία και άμαθος ακόμα στο τρόπο που λειτουργεί μία σχέση. Βλέπεις μπορεί να ζητάς πολλά ή πολύ λίγα, μπορεί χίλια δύο πράγματα άλλα.

Το θέμα είναι να μαθαίνεις και να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος πάνω από όλα για να μπορέσεις να κάνεις να νιώσει καλά και αυτός που έχεις δίπλα σου. Από τα λάθη σου θα μάθεις μόνο… αρκεί αν μην είναι παρατραβηγμένα.

Τα λάθη μας γεμίζουν εμπειρίες και μας μαθαίνουν καινούρια πράγματα για τη ζωή, αλλά και για τον ίδιο μας τον εαυτό. Σε θέλω έτοιμο, λοιπόν, να τα δεις και να τα αναγνωρίσεις!

Για αυτό σου έχω κάποια συνηθισμένα λάθη που κάνουμε όλοι στις σχέσεις μας!

1. Ζητάμε πολλά από τον άλλο

Βάζουμε πολλές ελπίδες μας και όνειρα μας μαζί από τον άλλο και ξεχνάμε την υπόστασή του σαν ξεχωριστώ άνθρωπο. Θέλεις να περνάς χρόνο μαζί του, αλλά τον πνίγεις κιόλας. Δώσε στον άλλο χώρο και χρόνο να στα δώσει. Στην ώρα τους και όχι όταν εσύ έχεις τρελαθεί και τα θέλεις!

2. Πολλά μηνύματα 

Δεν αφήνεις τον άλλο σε ησυχία. Δεν τον αφήνεις να σε αναζητήσει, να σε ψάξει, να αναρωτηθεί για σένα. Δεν χρειάζεται κιόλας να μοιράζεσαι κάθε λεπτό της μέρας σου από την αρχή. Αυτό θα ρθει σταδιακά και μετά από λίγο καιρό θα δεις ότι θα μιλάτε όλη μέρα και δεν θα σκέφτεσαι να στείλω εγώ ή αυτός.

3. Ζήλια

Το μέγα λάθος. Μπορεί και εσύ και αυτός να έχετε φίλους του αντίθετου φίλου. Δεν χρειάζεται να τους ζηλεύεις από όταν τους δεις. Άσε λίγο χρόνο να δεις πώς κινούνται μεταξύ τους και μετά πες του τι σε ενοχλεί και τι όχι. Αν αρχίσεις από την αρχή το έχασες το παιχνίδι.

4. Κρύβεις πράγματα

Άμα σε ενοχλεί κάτι ή κάτι δεν σου φαίνεται σωστό πες το. Πες το, όμως, ήρεμα, την στιγμή που πρέπει και χωρίς ειρωνεία. Η συζήτηση θα σας μεγαλώσει σαν ανθρώπους και θα δέσει και τη σχέση σας, χωρίς άσκοπες εντάσεις και φωνές.

5. Δώσε χρόνο

Δεν λειτουργούν όλοι οι άνθρωποι στον ίδιο χρόνο! Ο καθένας πάει με τους ρυθμούς του. Δεν σημαίνει ότι επειδή δεν σου έκανε δώρο στον 1 μήνα δεν σε αγαπάει, απλά έχει άλλη αντίληψη των πραγμάτων. Μην πιέζεις καταστάσεις και άσε τον άλλο να τα βγάλει αβίαστα αυτά που θέλει και στην ώρα που θέλει.

Δες επίσης: 5 τρόποι για να αποκτήσει η σχέση σου τη σπίθα του πρώτου μήνα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;