4 πράγματα που πρέπει να έχει το ιδανικό βιογραφικό
Μάθε πώς πρέπει να είναι το βιογραφικό σου για να πετύχεις αυτό που θέλεις, να βρεις μία δουλειά!

Κάποια στιγμή τελειώνεις τη σχολή και έρχεται η ώρα να φτιάξεις το πρώτο σου βιογραφικό. Ναι έχεις να κάνεις και αυτόν τον άθλο.

Όλοι όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με το βιογραφικό τους νιώθουν σαν να έχουν να αντιμετωπίσουν ένα βουνό που δεν μπορούν να περάσουν με κάποιο τρόπο.

Θα πρέπει, όμως, να το φτιάξεις και να είναι αρκετά καλό ώστε να το παρουσιάσεις στους διάφορους εργοδότες που θα σε περάσουν από συνεντεύξεις. Άρα πρέπει να είναι ένα καλό και προσεγμένο βιογραφικό

Για αυτό, δες εδώ, κάποια πράγματα που πρέπει να κάνεις και κάποια που δεν πρέπει να κάνεις στο βιογραφικό τους.

1. Βάλε Φωτογραφία

Όσο και να πιστεύεις ότι δεν μετράει πουθενά, είναι καλό για όποιον θα κοιτάξει το βιογραφικό σου να έχει μία πρώτη σου εικόνα πριν σε καλέσει για συνέντευξη. Το πρόσωπο λέει πολλά και μπορεί να κερδίσει πολλά. Μην είναι φώτο του facebook αλλά ούτε ταυτότητες. Βγάλε μία στυμμένη με μονόχρωμο φόντο και μην είσαι τόσο σοβαρός όσο είσαι στη φωτογραφία ταυτότητας.

2. Σύνταξε το όσο πιο απλά μπορείς

Βούλες, νούμερα, τίτλοι, αυτά θα κάνουν όποιον κοιτάξει το βιογραφικό σου να έχει μία καλή ιδέα με το τι έχεις κάνει χωρίς να χρειάζεται να διαβάσει ατελείωτα κείμενα. Θα βοηθήσει και στη συνέντευξη, καθώς, με μία ματιά ο καθένας θα μπορεί να σε ρωτήσει συγκεκριμένα πράγματα, χωρίς να μπερδεύεται.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;