Brandstorm 2019: Δήλωσε συμμετοχή στον μεγαλύτερο παγκόσμιο διαγωνισμό επιχειρηματικότητας για φοιτητές!
Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον φοιτητικό διαγωνισμό Brandstorm 2019 της L’Oréal έχουν ξεκινήσει!

Από το 1992, η L’Oréal πραγματοποιεί τον μεγαλύτερο παγκόσμιο διαγωνισμό επιχειρηματικότητας για φοιτητές, που ονομάζεται «Brandstorm».

Στο διάστημα των 27 ετών που πραγματοποιείται ο μεγάλος διαγωνισμός, έχουν συμμετάσχει σ’ αυτόν περισσότεροι από 154.000 φοιτητές από 60 χώρες.

Η L’Oréal, έχει την ευκαιρία μέσω του Brandstorm, να γνωρίζει νέα ταλέντα που βρίσκονται ανάμεσα στους φοιτητές που συμμετέχουν και προσλαμβάνει παγκοσμίως περίπου 150-200 εργαζομένους τον χρόνο μέσω του διαγωνισμού.

Ο σημαντικός αυτός διαγωνισμός επιχειρηματικότητας και καινοτομίας, διεξάγεται κάθε χρόνο και παραδοσιακά η Ελλάδα έχει συμμετάσχει πάρα πολλές φορές από το 2003. Φέτος λοιπόν και η χώρα μας συμμετέχει δυναμικά, αφού όλα αυτά τα χρόνια οι Έλληνες φοιτητές έχουν καταφέρει να αποσπάσουν αρκετές και σημαντικές διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μάλιστα, το 2013 η ελληνική ομάδα κατέκτησε τη δεύτερη θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 45 χώρες, καθώς και το βραβείο κοινού.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, οι συμμετέχοντες φοιτητές εργάζονται σε ομάδες των τριών ατόμων για να δημιουργήσουν ένα concept, να έρθουν αντιμέτωποι με τις ιδέες τους και να φέρουν εις πέρας το σκοπό του επιχειρηματικού τους πλάνου. Διεκδικούν σημαντικά βραβεία, με το σημαντικότερό φέτος να είναι για τη νικήτρια ομάδα η πρόσληψη της από τη L’Oréal για να εργαστεί στο Station F στο Παρίσι για 3 μήνες, σε ένα από τα μεγαλύτερα Start up hub του κόσμου, που συνεργάζεται με τη L’Oréal. Εκεί θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν την ιδέα τους πράξη και να την παρουσιάσουν σε επενδυτές. Μία τεράστια ευκαιρία για την αρχή της καριέρας τους.

Σε όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού παρέχονται αποκλειστικοί εκπαιδευτικοί πόροι και εξατομικευμένη καθοδήγηση από επαγγελματίες και συνεργάτες του Ομίλου L’Oréal.

Και κάπως έτσι καταλήγουμε στον τελικό γύρο, που βρίσκει τους φιναλίστ από όλον τον κόσμο, στο Παρίσι, σε μια εκδήλωση Tech Fair στην οποία παρουσιάζουν τις ιδέες τους ενώπιον μίας παγκόσμιας επιτροπής που αποτελείται από τα κορυφαία στελέχη της L’Oréal.

BRANDSTORM 2019

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ανακάλυψε την μελλοντική εμπειρία Skincare για καταναλωτές που τους ενδιαφέρει η υγεία και η ομορφιά της επιδερμίδας.

BRANDSTORM 2019 TRAILER

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Brandstorm 2019 – Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον μεγάλο διαγωνισμό!

Στον διαγωνισμό Brandstorm 2019 μπορείς να συμμετάσχεις αν είσαι προπτυχιακός φοιτητής, ή απόφοιτος. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Για να συμμετάσχεις στον διαγωνισμό δε χρειάζεται να έχεις καθόλου εργασιακή εμπειριά, ωστόσο αν έχεις ήδη κάποια προϋπηρεσία, αυτή δε θα πρέπει να ξεπερνά τα 2 έτη εργασίας.

Επίλεξε την ομάδα σου ελεύθερα, διάλεξε για συνεργάτες σου άλλους φοιτητές που πραγματικά θέλεις να δουλεύεις μαζί τους. Δε χρειάζεται να είστε όλοι φοιτητές στο ίδιο Πανεπιστήμιο, ούτε να έχεις επιλέξει και τα 3 μέλη της ομάδας όταν θα δηλώσεις συμμετοχή. Μπορείς να κάνεις την αίτησή σου για να προλάβεις την προθεσμία, που εκπνέει στις 28 Φεβρουαρίου 2019 και να επιλέξεις στη συνέχεια τους συνεργάτες σου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού εσύ και η ομάδα σου μπορείτε να έχετε κι έναν μέντορα της επιλογής σας, τον οποίο θα ορίσετε στην πλατφόρμα. Ο μέντορας αυτός θα σας βοηθάει και θα σας υποστηρίζει. Μπορεί να είναι καθηγητής σας ή οποιοσδήποτε άλλος επιθυμείτε.

Από τις 28 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 22 Μαρτίου 2019, θα έχετε χρόνο να σκεφτείτε, να σχεδιάσετε και να δουλέψετε πάνω στην πρόταση που θα παρουσιάσετε.

Έως 22 Μαρτίου λοιπόν θα πρέπει να υποβάλετε την πρότασή σας online προκειμένου να αξιολογηθεί από την ομάδα της L’Oréal Hellas.

O ελληνικός τελικός θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της L’Oréal Hellas στην Αθήνα τον Απρίλιο, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα. Έτσι οι ομάδες που θα πάνε στον ελληνικό τελικό θα έχουν κι άλλο χρόνο να δουλέψουν πάνω στις προτάσεις τους με τη βοήθεια φυσικά της ομάδας της L’Oréal Hellas.

Η νικήτρια ομάδα θα ταξιδέψει για να διαγωνισθεί στον παγκόσμιο τελικό στο Παρίσι τον Μάιο. Ωστόσο η συμμετοχή στο Brandstorm θα ωφελήσει όλους τους συμμετέχοντες, αφού θα μάθουν να δουλεύουν ομαδικά και να χτίζουν μία επιχειρηματική ιδέα από το μηδέν. Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους αναδεικνύοντας τα ταλέντα και τις ικανότητές τους.

Άλλωστε δεν είναι λίγα τα στελέχη της L’Oréal που προσλήφθηκαν μετά τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό, παρόλο που δεν ήταν οι τελικοί νικητές. Κατάφεραν ωστόσο να ξεχωρίσουν και να κερδίσουν πολύ θετικές εντυπώσεις ξεκινώντας έτσι και την καριέρα τους.

ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!

Μην το σκέφτεσαι! Μάθε τα πάντα και δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό σήμερα κιόλας εδώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;