5 τρόποι για να αποκτήσει η σχέση σου τη σπίθα του πρώτου μήνα!
Θέλεις να νιώσεις στη σχέση σου έτσι όπως ένιωθες τον πρώτο μήνα. Διάβασε και μάθε πώς θα το πετύχεις!

Βλέπεις ότι η σχέση σου βαλτώνει. Δεν είσαι όπως ήσουν αυτόν τον πρώτο μήνα, που ήταν όλα λουλούδια και καρδούλες και χαρές.

Όμως, σου λείπει αυτή η μαγεία. Αυτή η θέληση να προσπαθήσεις για κάτι ωραίο. Όλα αυτά είναι πολύ λογικά και ειδικά όταν μπαίνει η ρουτίνα μέσα στη σχέση τα χαλάει όλα.

Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι δεν πρέπει να προσπαθείς για τη σχέση σου και ότι πρέπει να την αφήσεις να βαλτώσει. Οπότε δες δύο/ τρία πραγματάκια για να φέρεις τα πράγματα, όπως, ήταν το πρώτο μήνα.

1. Δώσε χώρο και χρόνο

Δώσε λίγο χρόνο και στον εαυτό σου και στη σχέση σου. Δες πόσο θα σου λείψει όταν κάνετε και πράγματα χώρια. Εκεί είναι που θα έχεις λαχτάρα να τον ξαναδεις και να τον “ξανά” γνωρίσεις!

2. Κάντε διαφορετικά πράγματα

Πηγαίνετε για φαγητό μαζί σε ένα ωραίο εστιατόριο, πηγαίνετε ένα διήμερο διακοπές. Όλα αυτά θα σας δώσουν νέα πράγματα να δεθείτε και να νιώσετε πιο κοντά. Θα έχετε χρόνο για εσάς και μόνο εσάς, χωρίς παρεμβολές και χωρίς την καθημερινότητα.

3. Κάν’ τον να ζηλέψει

Όχι μην αρχίσεις να μιλάς με άλλους και να κάνεις διάφορα. Κάνε μικρά πραγματάκια που θα τον πικάρουν και θα τον κάνουν να ξανανάψει τη φλόγα που έχει σταματήσει να καίει τόσο δυνατά. Από ένα ωραίο ντύσιμο, από το να βγεις με τις φίλες σου και να περάσεις καλά, θα δεις τεράστιες αλλαγές στη συμπεριφορά του.

4. Κάνε και καινούρια πράγματα στο σεξ

Ψάξε στο ίντερνετ για διαφορετικές στάσεις. Θα δεις πως και το σεξ μαζί του έχει βαλτώσει κάπου, γιατί δεν κάνετε καινούρια πράγματα. Άμα βρείτε καινούρια πράγματα να κάνετε θα δεις πως θα αλλάξουν όλα.

5. Κάνε του εκπλήξεις

Κάνε του μία/ δύο ωραίες εκπλήξεις εκεί που δεν το περιμένει. Θα δεις πως όχι μόνο θα στις ανταποδώσει, αλλά θα μπει και στο τρυπάκι να βγει πάνω από σένα. Μην ξεχνάς ο άντρας θέλει ανταγωνισμό και μπορείς να του τον δώσει. Η καλύτερη έκπληξη κερδίζει!

Δες επίσης: 7 ψυχολογικές στρατηγικές για να δυναμώσετε τη σχέση σας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1