Η Μαρία Σάκκαρη εντυπωσίασε στο Australian Open!
Η Μαρία Σάκκαρη μας έδωσε ακόμα μία συγκλονιστική εμφάνιση στο Australian Οpen, όπου έδειξε ότι η κατάταξη του αντίπαλου της δεν τη ρίχνει!

Η Μαρία Σάκκαρη ανέτρεψε τα προγνωστικά κόντρα, στη νικήτρια του Ρολάν Γκαρός του 2017, Γέλενα Οσταπένκο και πήρε την πρόκριση για το 2ο γύρο του Australian Open.

Και αυτή, όπως και ο Στέφανος Τσιτσιπάς περνάνε στο 2ο γύρο του Γκραν Σλαμ έχοντας εκπλήξει πολλούς!

Η Σάκκαρη, είχε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λετονής Οσταπένκο. Το Νο22 της παγκόσμιας κατάταξης. Η Ελληνίδα τενίστρια, όμως, έδειξε τα δόντια της και ανέτρεψε όλους αυτούς που ήθελαν τη Λετονή μέχρι και τους προημιτελικούς του Australian Open.

Στο πρώτο σετ η  πρωταθλήτρια ήταν καταιγιστική και επικράτησε με 6-1, για να απαντήσει η αντίπαλος της ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Όμως το τρίτο σετ ήταν και πάλι παράσταση για ένα ρόλο καθώς η Σάκκαρη επικράτησε με 6-3 και πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο γνωρίζοντας την αποθέωση κι από τους πολλούς Έλληνες ομογενείς που βρέθηκαν στο γήπεδο!

Η Ελληνίδα έχει δείξει σε δύο διοργανώσεις, αυτή και το Hopman Cup, πως μπορεί η συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από το όνομα του Τσιτσιπά, όμως και η ίδια είναι ικανή για πολλά περισσότερα.

Η συνέχεια, ελπίζουμε να μας εκπλήξει! Επόμενη αντίπαλος της η Αυστραλέζα Άστρα Σάρμα.

Δες ακόμα: Οι αντίπαλοι των Τσιτσιπά, Σάκκαρη στο Australian Open

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;