Formula 1: Αποκλειστικά στην ΕΡΤ θα παρακολουθήσεις τη νέα σεζόν!
Η Formula 1 έρχεται αποκλειστικά στην ΕΡΤ και υπόσχεται μία σεζόν γεμάτη ταχύτητα και έντονες συγκινήσεις!

Άλλη μία χρονιά ξεκινάει για τη Formula 1. Οι ομάδες ετοιμάζουν τα μονοθέσια τους και σε λίγες μέρες θα έχουμε τα πρώτα που θα αποκαλυφθούν.

Στην Ελλάδα, μετά τη συμφωνία του περασμένου Οκτωβρίου της διαφημιστικής εταιρείας Asset Oglivy, για τη δυνατότητα διαπραγμάτευσης των δικαιωμάτων της Formula 1 για την Ελλάδα και την Κύπρο, η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ) ανακοίνωσε μόλις ότι απέκτησε τα αποκλειστικά δικαιώματα της Formula 1 για την Ελλάδα, για την επόμενη τριετία (2019-2021).

Η ΕΡΤ θα μεταδίδει ζωντανά μέσα από τις συχνότητές της, κάθε χρόνο, τους 21 αγώνες της Formula 1. Θα ξεκινάει κάθε Παρασκευή με την αποκλειστική αναμετάδοση των ελεύθερων δοκιμών. Το Σάββατο θα έχει τις κατατακτήριες και τις Κυριακές τους αγώνες σε ζωντανή μετάδοση.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

“Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι η ΕΡΤ εξασφάλισε για τους Έλληνες τηλεθεατές τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης των Grand Prix της Formula1 για την επόμενη τριετία.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας πλέον θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τα τεκταινόμενα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ελεύθερα και κατ’ αποκλειστικότητα από τις συχνότητες της δημόσιας τηλεόρασης”

Πρώτο Grand Prix για φέτος στις 17 Μαρτίου στην Αυστραλίας και αφού διατρέξει τις τέσσερις ηπείρους η Formula 1 θα ολοκληρωθεί την 1η Δεκεμβρίου στο Άμπου Ντάμπι.

Ελπίζουμε φέτος να έχουμε τόσο ωραίους αγώνες όσο πέρσι και περιμένουμε να δούμε την άνοδο του Max Verstappen.

Δες ακόμα: Formula 1: 8 πράγματα που σίγουρα θα σε αφήσουν άφωνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;