3 σημάδια που φανερώνουν ότι πραγματικά απολαμβάνεις το σεξ μαζί του
To σεξ είναι καλό... αλλά το καλό σεξ είναι υπέρτατο!

Το σεξ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ανθρώπινης συναναστροφής και το ξέρουμε καλά. Το καλό σεξ, απ’ την άλλη, είναι δείγμα υγείας για τους δύο σας που φανερώνει πως η σχέση σας, όπου κι αν πηγαίνει, βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο.

Είτε είσαι single, λοιπόν, και απλά περνάς καλά μαζί του, είτε έχεις αναπτύξει ένα κάποιο δεσμό με τον τύπο, η σεξουαλική σας πορεία ως τώρα έχει να “μαρτυρήσει” πολλά για την επικοινωνία, αλλά και το μέλλον σας μαζί.

Αν ισχύουν κάποιο απ’ τα παρακάτω, τότε σε συγχαίρω! Τα πάτε καλά στο σεξ και απολαμβάνεις την κάθε του στιγμή. Και αυτό είναι σημαντικό.

1. Προκαταρκτικά

Αν υπάρχει αμοιβαιότητα σε αυτόν τον τομέα, τα πράγματα πάνε πολύ καλά συνήθως. Το σεξ με κάποιον που νοιάζεται για την απόλαυσή σου και όχι μόνο για τη δική του, είναι πολύ πιο αποδοτικό. Όλη αυτή η διέγερση πριν την επίμαχη πράξη που θα σας ενώσει για τα καλά, είναι δείγμα σεξουαλικής επιτυχίας,

2. Επικοινωνία

Τίποτα δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς επικοινωνία, πόσο μάλλον το σεξ. Αν απολαμβάνεις το σεξ και η χημεία που υπάρχει μεταξύ σας είναι άψογη, του τύπου καταλαβαίνει αμέσως τι σου αρέσει ή πιάνει το μήνυμα όταν κάτι δε σε ευχαριστεί τόσο, τότε λογικό να σε έχει τρελάνει ο τύπος.

3. Διάθεση για δεύτερο και τρίτο γύρο

Αν πραγματικά το απολαμβάνεις και το επιζητείς συγκεκριμένα μαζί του, κάτι έχετε κάνει πολύ σωστά. Η διάθεσή σου να ανακαλύψεις όλο και περισσότερα πράγματα, να πειραματίζεστε και να το πηγαίνετε παρακάτω, είναι απλά πολύ υγιής.

Δες κι αυτό: 4 πράγματα που (δικαίως) αναζητά κάθε γυναίκα στο σεξ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;