3 πράγματα που αρέσουν στους άντρες (κι ας μη το παραδέχονται)
Κι ας μη στο λέει, εσύ θα το ξέρεις!

Μια μακροχρόνια σχέση σημαίνει πως η γνωριμία σου με τον άλλον έχει πάει σε βαθύτερα μονοπάτια και πλέον υπάρχουν πράγματα που παρατηρείτε ο ένας στον άλλον, πράγματα για τα οποία στη αρχή δε θα δίνατε ιδιαίτερη βαρύτητα.

Κάποια μικρά πράγματα, λοιπόν, να ξέρεις πως ο άλλος τα προσέχει και του τραβούν το ενδιαφέρον, ακόμα και αν επιλέγει να τα αφήνει ασχολίαστα.

Παρότι, λοιπόν, μπορεί να μη στο έχει παραδεχτεί ποτέ, τα 3 παρακάτω πράγματα του αρέσουν ή τουλάχιστον δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα έχει προσέξει.

1. Παίζεις με τα παιδιά και το απολαμβάνεις

Είναι γοητευτικό σε έναν άνθρωπο να μπορεί να προσεγγίζει τα παιδιά και να απολαμβάνει την ώρα που περνάει μαζί τους. Πέρα απ’ αυτό, είναι ένας τρόπος να βλέπει τη γλυκιά και τρυφερή σου πλευρά, πράγμα που, σε μεγάλο βαθμό, του ξυπνά αναμνήσεις απ’ τη μητέρα του.

2. Προσπαθείς να κάνεις blend in με την παρέα του

Δεν είναι ό,τι πιο εύκολο να γνωριστείς και να ταιριάξεις με τους φίλους του αγοριού σου. Ωστόσο, όταν προσπαθείς να συνυπάρξεις μαζί τους και τελικά τα πηγαίνετε καλά, αποκλείεται να μην το εκτιμήσει, ακόμη κι αν δε στο παραδεχτεί αμέσως.

3. Φοράς τα ρούχα του

Μπορεί να μη στο παραδεχτεί ποτέ, αλλά είναι πολύ σέξι το να σε βλέπει να φοράς την αγαπημένη του μπλούζα και να κυκλοφορείς μες στο σπίτι. Αν μη τι άλλο, δείχνει πως έχετε περάσει στη φάση που θέλετε να μοιράζεστε τα πάντα.

Δες κι αυτό: Oι 3 βασικές αλήθειες των μακροχρόνιων σχέσεων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;