Τέλη Κυκλοφορίας 2019: Λήγει η προθεσμία πληρωμής – Μεγάλα πρόστιμα για όσους δεν πληρώσουν!

Από neolaia.gr Team 10 Ιανουαρίου 2019

Τέλη Κυκλοφορίας 2019: Δείτε αναλυτικά!

Ένα μικρό περιθώριο έχουν ακόμα οι ιδιοκτήτες οχημάτων να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας 2019, αφού η προθεσμία που έχει δοθεί -μετά και την παράταση που πήρε- εκπνέει την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου.

Οι οδηγοί θα πρέπει άμεσα να καταβάλουν τα χρήματα μέσω του Taxisnet, διαφορετικά θα τους επιβληθεί πρόστιμο και θα αναγκαστούν να τα πληρώσουν διπλά.

Πολλοί φορολογούμενοι επέλεξαν και φέτος να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματός τους για να γλιτώσουν από την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, το τεκμήριο αλλά και το φόρο πολυτελούς διαβίωσης ο οποίος επιβάλλεται στους έχοντες Ι.Χ. άνω των 1.928 κυβικών.

Για όσους έχουν ήδη θέσει το αυτοκίνητό τους σε ακινησία ή σκοπεύουν να το κάνουν ποντάροντας στο γεγονός ότι μπορεί να τις πάρουν πίσω λίγο αργότερα -στη διάρκεια του έτους για ένα μήνα ή τρεις μήνες ή μέχρι το τέλος του 2019- θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το μέτρο αυτό δεν ισχύει για το τρέχον έτος.

Πληρωμή σε δόσεις

Όσοι ιδιοκτήτες διαθέτουν πιστωτικές κάρτες με διαθέσιμο όριο, μπορούν να εξοφλήσουν ολόκληρο το ποσό των ετήσιων τελών κυκλοφορίας τους και να το αποπληρώσουν σε πολλές άτοκες μηνιαίες δόσεις.

Άλλωστε η ημερομηνία εκπνοής εξόφλησης για τα τέλη κυκλοφορίας 2019 είναι η 31 Δεκεμβρίου για όλους, δηλαδή είτε τα εξοφλήσουν online, είτε μέσω κάρτας, είτε μέσω γκισέ των τραπεζών ή των ΕΛΤΑ αλλά στα γκισέ των τραπεζών υπάρχει επιπλέον χρέωση 2 ευρώ.

Μάθε πώς θα εκτυπώσεις το ειδοποιητήριο εδώ!

Δείτε επίσης: Τέλη κυκλοφορίας 2019: Οι λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξεις!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486