Ο Λευτέρης Πετρούνιας μας έδωσε ακόμα έναν λόγο να τον συμπαθούμε ΠΑΡΑ πολύ!

Από neolaia.gr Team 10 Ιανουαρίου 2019

Σαν να μην είχαμε ήδη αρκετούς!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ζει την περίοδο της απόλυτης δόξας του, κάνοντας μας κάθε φορά που αγωνίζεται πάρα πολύ περήφανους και χαρούμενους. Είναι από αυτούς τους ανθρώπους που με την ικανότητα, το πείσμα, τη δύναμη αλλά και τον ευγενικό του χαρακτήρα μας έχει εντυπωσιάσει.

Όταν όμως βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, μας έδωσε έναν ακόμα λόγο να τον συμπαθούμε. Τον τρόπο που σκέφτεται και μιλά για τη σύντροφό του, τη Βασιλική Μιλλούση.

Ο Γρηγόρης έκανε μία αποκάλυψη για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης, Nomads, το οποίο και παρουσίαζε την 1η χρονιά που προβλήθηκε. Είπε, πως ο Πετρούνιας έπαιρνε τηλέφωνο την παραγωγή κι έλεγε “παιδιά, προσοχή τη Βασιλική, μη χαλάσουμε όλο αυτό που έφτιαξε η γυναίκα για ένα παιχνίδι”. Με τον αθλητή να τον διορθώνει λέγοντας πως δεν ήταν τόσο ευγενικός, αλλά πως είχε πει «Θα έρθω εκεί, λέω, να την πάρω με το αεροπλάνο και να φύγουμε». Που δεν είναι αγενές. Είναι πολύ τρυφερός και φυσικά προς τιμήν του, ο τρόπος που νοιάζεται για εκείνη. Ο τρόπος που τη θαυμάζει για όσα έχει καταφέρει στον αθλητισμό.

Το συμπέρασμά μου ήταν απλό. Μακάρι περισσότεροι άνθρωποι να είχαν την «αγένεια» του Λευτέρη Πετρούνια.

Δείτε αναλυτικά το απόσπασμα από τη συνέντευξή του:

Δες κι αυτό: Το επικό casting της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην εκπομπή του Αρναούτογλου!