Κλειστά σχολεία: Σε αυτούς τους Δήμους δε θα γίνουν μαθήματα την Παρασκευή (11/01)
Δείτε την αναλυτική λίστα με τα κλειστά σχολεία!

Για μία ακόμα μέρα ο καιρός θα εμποδίσει τη λειτουργία και τη διεξαγωγή μαθημάτων σε πολλούς Δήμους. Παρακάτω θα βρείτε τη λίστα με τα κλειστά σχολεία την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των αρμοδίων δημοτικών αρχών.

Δήμος Κοζάνης

Με απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Κοζάνης και της Κοινωφελούς Επιχείρησης την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Δήμος Τρικκαίων

Ο Δήμος Τρικκαίων ανακοινώνει ότι τα κτήρια σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή ευθύνης του θα μείνουν κλειστά την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019, λόγω των καιρικών συνθηκών. Επίσης θα κλείσουν οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, καθώς και τα ΚΔΑΠ.

Νομός Θεσσαλονίκης

Την συνέχιση διακοπής μαθημάτων των σχολείων της Α/ΒΑΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ εκπαίδευσης την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων και ιδιαιτέρως των χαμηλών θερμοκρασιών (παγετός ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες) που θα επικρατήσουν σε όλη την Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης (νομός Θεσσαλονίκης) και μέχρι νεοτέρας, αποφάσισε η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.

Δήμος Σερρών

Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία όλων των Δήμων στις Σέρρες σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πρωτοβάθμιας αλλά και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Σερρών.

Νομός Καρδίτσας

Το φαινόμενο της “παγωμένης βροχής” είναι ένας από τους βασικούς λόγους που τα σχολεία στο νομό Καρδίτσας θα παραμείνουν κλειστά αύριο Παρασκευή. Ειδικότερα, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, με απόφαση των δημάρχων Αργιθέας, Καρδίτσας, Λίμνης Πλαστήρα, Σοφάδων, Μουζακίου, και Παλαμά όλα τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου καθώς η θερμοκρασία παραμένει χαμηλή και το φαινόμενο της “παγωμένης βροχής” δημιούργησε ένα επικίνδυνο λεπτό στρώμα πάγου που δεν μπορεί να καθαριστεί με μηχανικά μέσα.

Οι παιδικοί σταθμοί των Δήμων Καρδίτσας, Μουζακίου, Παλαμά θα λειτουργήσουν κανονικά. Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Σοφάδων θα παραμείνουν κλειστοί.

Δήμος Φλώρινας

Σας γνωρίζουμε ότι την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Γρεβενών

Το Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού ανακοινώνει ότι οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Γρεβενών θα παραμείνουν κλειστοί αύριο Παρασκευή (11/9) λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας.

Επιπλέον, το 1ο ΣΔΕ Γρεβενών (Φυλακών) στο Φελί αναστέλλει τη λειτουργία του για αύριο Πέμπτη (10/9), όπως επίσης κατόπιν απόφασης του συμβουλίου των φυλακών, δεν θα λειτουργήσουν οι υπηρεσίες των φυλακών προς τους πολίτες.

Δήμος Δομοκού

Τη διακοπή λειτουργίας για τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Δομοκού, Ξυνιάδος και Θεσσαλιώτιδας του Δήμου Δομοκού, την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 από τις 7:00 π.μ. και μέχρι τη λήξη της ημέρας, εξαιτίας της μεγάλης συγκέντρωσης χιονιού, του παγετού και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;