Υποτροφίες 2019 από τον ΣΕΕΔΑ – Μέχρι πότε μπορείς να κάνεις αίτηση;

Από neolaia.gr Team 9 Ιανουαρίου 2019

Υποτροφίες 2019: Δείτε αναλυτικά!

Με προκήρυξή του ο Σύλλογος Ελλήνων Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών (ΣΕΕΔΑ) ανακοίνωσε πως θα χορηγήσει υποτροφίες 2019 για αθλητές και αθλήτριες.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υποτροφιών αφορά αθλητές και αθλήτριες με εξαιρετικές διακρίσεις και οι αιτήσεις των υποψηφίων θα πρέπει να έχουν υποβληθεί μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου 2019.

Η σχετική ανακοίνωση του ΣΕΕΔΑ:

«Ο Σύλλογος Ελλήνων Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών εγκαινίασε το 2017 το Πρόγραμμα Υποτροφιών στην Παιδεία και τον Αθλητισμό, με στόχο να εκπληρώσει έμπρακτα ορισμένους από τους σημαντικότερους σκοπούς για τους οποίους ιδρύθηκε, την προαγωγή και ανάπτυξη του αθλητισμού, την προβολή όλων των αναγνωρισμένων Ολυμπιακών αθλημάτων και την υποστήριξη των Πρωταθλητών και Πρωταθλητριών των Εθνικών μας Ομάδων που διακρίθηκαν τόσο στο άθλημά τους όσο και στην παιδεία. Στο πλαίσιο της εκπλήρωσης των σκοπών του υποστηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο και κάθε χρόνο, νέους και νέες που έχουν ιδιαίτερες ικανότητες στον αθλητισμό.

Στο 2ο Πρόγραμμα Υποτροφιών στην Παιδεία και τον Αθλητισμό συμμετέχει με την χορηγία τριών χιλιάδων ευρώ (3.000 €) ο Όμιλος Εταιριών Αντωνέλη με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος ήταν ιδρυτής του προγράμματος το 2017. Επιπλέον, και η εταιρία ΚΟΘΡΟΥ ΠΛΑΤΩΤΕΧΝΙΚΗ επίσης με έδρα τη Θεσσαλονίκη που θα συμμετέχει επίσης το ίδιο ποσό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΕΔΑ και οι δυο εταιρείες Χορηγών του Προγράμματος Υποτροφιών, Όμιλος Αντωνέλη και ΚΟΘΡΟΥ ΠΛΑΤΩΤΕΧΝΙΚΗ σας προσκαλούν να συμμετέχετε και να επικοινωνήσετε το περιεχόμενο της παρούσας Προκήρυξης σε όλους τους ενδιαφερόμενους αθλητές και αθλήτριες.

Βρείτε περισσότερες υποτροφίες 2019 εδώ!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486