Τοξικές σχέσεις: 6 συμπεριφορές που δε θα πρέπει να ανεχτείτε

Από neolaia.gr Team 9 Ιανουαρίου 2019

Για το δικό σου καλό!

Οι σχέσεις δεν είναι πάντα παιδική χαρά. Έχουν -πολύ συχνά- δυσκολίες, οι οποίες σε ορισμένες των περιπτώσεων αποδεικνύονται και ανυπέρβλητες. Αυτό πολλοί άνθρωποι εκεί έξω (στην πλειοψηφία τους γυναίκες, βάσει στατιστικών) καλούνται να το μάθουν με τον πλέον άσχημο τρόπο, στο πλευρό ενός κακοποιητικού συντρόφου.

Το λάθος ξεκινά από το ότι υπάρχουν εκείνοι που νομίζουν ότι αν δεν προηγηθεί σωματική/σεξουαλική βία, τότε δεν υφίσταται πρόβλημα. Κι όμως, ακόμη και η λεκτική/ψυχολογική ή συναισθηματική βία είναι κατάσταση που δεν πρέπει να προσπερνάμε και να παραβλέπουμε, ακόμη κι αν είναι πολύ πιο δύσκολο να την αναγνωρίσουμε ως κακοποιητική συμπεριφορά.

Ακολουθούν 7 τοξικές συνήθειες των συντρόφων που συνηθίζουν να κακοποιούν συναισθηματικά το έτερον τους ήμισυ, ώστε να ξέρετε πότε θα πρέπει να απεμπλακείτε από μία σχέση, όπως τις κατέγραψε η αμερικανική έκδοση της HuffPost, συνομιλώντας με την ψυχοθεραπεύτρια και συγγραφέα του βιβλίου «The Emotionally Abusive Relationship», Beverly Engel.

Διάβασε τη συνέχεια εδώ…

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ