Ποδαρικό στο πρωτάθλημα Gillette Unileague!
Ο χιονιάς δε σταμάτησε τις ομάδες από τα πρώτα ματς του 2019!

Τι κι αν η κακοκαιρία έχει πλήξει τη χώρα; Η Gillette Unileague ξεκίνησε την αγωνιστική της δράση με το νέο έτος και τα πρώτα ματς έχουν ζεστάνει για τα καλά το ενδιαφέρον των φοιτητών! Σε όλη την Ελλάδα, οι πρώτοι αγώνες βρήκαν ορεξάτους τους ποδοσφαιριστές, με τα σκον να είναι υψηλά και να δίνουν μία έξοχη πρόγευση για την πορεία του πρωταθλήματος. Tο 18o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5×5 Φοιτητών & Σπουδαστών Gillette Unileague ενηλικιώνεται φέτος και η πανελλήνια τελική φάση θα διεξανθεί στο Ρέθυμνο της Κρήτης

Δέκα πόλεις, μία μοναδική διοργάνωση: Gillette Unileague! Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή φοιτητική διοργάνωση είναι γεγονός και η Gillette παίζει εντός έδρας ως ο μεγάλος χορηγός του πρωταθλήματος Unileague προσφέροντας στους νέους τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις.

Θα πρέπει να θυμίσουμε εδώ ότι η πρωταθλήτρια ομάδα κερδίζει αυτόματο δικαίωμα συμμετοχής της ομάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Unileague Euro 2018 με ομάδες από 10 χώρες, ενώ από τη δεξαμενή του πρωταθλήματος απαρτίζεται η Ελληνική Ομάδα minifootball, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ρεθύμνου τον προσεχή Οκτώβρη!

Το Old Spice, χρυσός χορηγός του Gillette Unileague, μετράει 80 χρόνια εμπειρίας στο να βοηθάει τους άντρες να μυρίζουν σαν αληθινοί άντρες μέσα από τη πλούσια σειρά προϊόντων που διαθέτει: αποσμητικά, αντιιδρωτικά, αφρόλουτρα και αρώματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;