Η λίστα με τα σχολεία που θα μείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου
Δείτε αναλυτικά τις ανακοινώσεις των Δήμων!

Το κρύο, το χιόνι και ο παγετός συνεχίζουν να μην υποχωρούν σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται οι αρμόδιοι Δήμοι να προχωρούν σε “κλείσιμο” των σχολείων στις περιοχές τους, ώστε να μην κινδυνέψουν οι μαθητές λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων.

Έτσι την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου, δεν είναι λίγες οι Σχολικές Μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτοβάθμιας εκπαίδευσης που δε θα λειτουργήσουν.

Ακολουθούν οι ανακοινώσεις όσων Δήμων έχουν προχωρήσει σε σχετικές αποφάσεις. (Η λίστα ανανεώθηκε. Δείτε τη νέα εδώ!)

Δήμος Βόλβης

Την διακοπή των μαθημάτων λόγω έκτακτων – έντονων καιρικών συνθηκών και παγετού για την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019, σε όλες τις Σχολικές Μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της επικράτειας του Δήμου Βόλβης. Η παρούσα απόφαση να κοινοποιηθεί άμεσα στους Διευθυντές όλων των Σχολείων, στους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών, στον Εντεταλμένο Σύμβουλο για θέματα Παιδείας και στους κατά τόπον αρμόδιους Αντιδημάρχους.

Δήμος Ωραιοκάστρου

Την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019, λόγω του νέου κύματος κακοκαιρίας που επικρατεί από τις πρώτες πρωινές ώρες θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες, οι παιδικοί σταθμοί του Δ.Ο.Π.ΠΑ.Ω. και της ΔΗ.Κ.Ε.Ω., καθώς και τα ΚΔΑΠ του δήμου Ωραιοκάστρου, για λόγους ασφαλείας παιδιών.

Δήμος Λαγκαδά

Και στον δήμο Λαγκαδά τα σχολεία θα παραμείνουν και αύριο κλειστά. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του δήμου:

«Από τον Δήμο Λαγκαδά ανακοινώνεται ότι λόγω της επιδείνωσης του καιρού με νέες πυκνές χιονοπτώσεις και τον συνεχιζόμενο ισχυρό παγετό σε όλο τον Δήμο μας, τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ αύριο Πέμπτη 10 Ιανουαρίου. Κλειστές θα παραμείνουν επίσης οι μονάδες των ΙΕΚ, του ΣΔΕ, τα ΚΔΑΠ και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Λαγκαδά».

Δήμος Δέλτα

Τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) του Δήμου Δέλτα δεν θα λειτουργήσουν την Πέμπτη 10/1/2019 λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας.

Δήμος Πυλαίας- Χορτιάτη

Την απόφαση να παραμείνουν κλειστά αύριο τα σχολεία σε όλες της περιοχές του δήμου, έλαβε ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη. Όπως τονίζει λόγω της συνεχιζόμενης έντονης νέας χιονόπτωσης και του παγετού τα σχολεία σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη θα παραμείνουν κλειστά για αύριο Πέμπτη 10 Ιανουαρίου.

Δήμος Αριστοτέλη

Λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων χιονοπτώσεων και παγετού που επικρατούν στο Δήμο, για λόγους ασφάλειας μαθητών και διδασκόντων, τη διακοπή των μαθημάτων την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019, σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης (ΚΔΑΠ, παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) στη Δ.Ε. Μ. Παναγίας, στη Δ.Ε. Αρναίας και στη Δ.Ε. Σταγείρων – Ακάνθου ΕΚΤΟΣ από τις σχολικές μονάδες της Ιερισσού, Ν. Ρόδων, Ουρανούπολης και Αμμουλιανής (ΚΔΑΠ, Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσιο, Λύκειο) όπου θα λειτουργήσουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Δήμος Έδεσσας

Τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλου του Δήμου Έδεσσας θα παραμείνουν κλειστά λόγω της χιονόπτωσης και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Σε ότι αφορά στους Παιδικούς Σταθμούς, λόγω της μικρής προσέλευσης παιδιών, θα λειτουργήσει μόνο ο Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός Έδεσσας (Δαρδανελλίων 15) με το προσωπικό όλων των μονάδων, για την εξυπηρέτηση όλων των παιδιών. Με νέα ανακοίνωση και ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες η εκπαιδευτική κοινότητα θα ενημερωθεί για τις επόμενες ημέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
ΤΕΛ
69 - 73
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
ΤΕΛ
77 - 85
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;