ΑΚΡΑΙΟ! Άνδρας έγλειφε ένα κουδούνι για 3 ώρες και φυσικά καταζητείται!

Από neolaia.gr Team 9 Ιανουαρίου 2019

Έχεις ακούσει και διαβάσει πάρα πολλά περίεργα. Αυτό που ακολουθεί, όμως, δεν θα το πίστευες ποτέ!

Ποτέ δεν ξέρεις τι άλλο περίεργο θα ακούσεις ή θα διαβάσεις σήμερα. Για αυτό σου έχω κάτι που θα σου φανεί τόσο περίεργο αλλά και τόσο αστείο.

Το ζεύγος Dungan από τη Καλιφόρνια, τη Αμερικής, είχε βγει και είχε αφήσει στο σπίτι του ήρεμα να κοιμούνται τα δύο τους παιδιά. Η βραδιά του κύλησε μία χαρά! Το επόμενο πρωί κοιτάζοντας την κάμερα ασφαλείας της πόρτας του σπιτιού τους είδαν κάτι τελείως περίεργο.

Ένας άντρας ερωτοτροπούσε με το κουδούνι τους για πάνω από τρεις ώρες. Ναι καλά διάβασες! Φιλούσε το κουδούνι, αλλάζοντας κιόλας το κεφάλι του ώστε να μην αφήσει κανένα σημείο του κουδουνιού να του ξεφύγει.

Η αστυνομία της Καλιφόρνια των ταυτοποίησε ως Roberto Daniel Arroyo, ηλικίας 33 χρονών. Ο οποίος συνέχισε το βράδυ του κάνοντας μία από τις ανάγκες του στο κήπο της οικογένειες και συνέχισε σε άλλους γειτονικούς κήπους. Δεν είναι ακόμα γνωστό αν εκείνο το βράδυ είχε και άλλα «τυχερά» με τα υπόλοιπα κουδούνια της γειτονιάς.

Το ζευγάρι φαίνεται να είναι αρκετά ήρεμο. Δηλώνοντας πως πιστεύουν ότι το σπίτι τους διαλέχτηκε στη τύχη από τον 33χρονο. «Αν και αρχικά ανησύχησα, πλέον δεν μπορώ παρά να γελάσω, αφού ουσιαστικά δεν έκανε τίποτα κακό», δήλωσε η κυρία Dungan.

Να δούμε τι άλλο περίεργο θα ακούσουμε και εμείς σε αυτή τη ζωή!

Δες επίσης: Να τι θα συνέβαινε αν δεν έβγαινες από το σπίτι για έναν ΟΛΟΚΛΗΡΟ χρόνο!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486