Έρευνα: Να πώς θα παραμείνει πιστός ο σύντροφός σου!
Ναι, μπορείς να αποφύγεις την απιστία!

Η απιστία είναι από τα πράγματα που απασχολούν περισσότερο μία γυναίκα όταν αυτή βρίσκεται σε μία σχέση. Δεν έχει σημασία αν είναι σ’ αυτή τη σχέση πολύ ή λίγο καιρό. Κι αυτό διότι στις αρχές δε νιώθει ότι γνωρίζει τον άλλο άνθρωπο, ενώ μετά από χρόνια την προβληματίζει το αν η σχέση έχει “βαλτώσει” ή αν ο άλλος την έχει βαρεθεί.

Έτσι είναι όμως οι ανθρώπινες σχέσεις και θέλει πραγματική δουλειά με τον εαυτό σου για να μάθεις να “υπάρχεις” μέσα σε αυτές.

Το βασικό που πρέπει άμεσα να αποδεχθείς, είναι πως δεν μπορείς να έχεις πάντα τον έλεγχο. Δεν μπορείς να γνωρίζεις πάντα, τα πάντα. Ούτε να ξέρεις τι κάνει ο σύντροφός σου ανά πάσα στιγμή.

Αυτό που ωστόσο συστήνουν οι ειδικοί στα θέματα σχέσεων, είναι σημαντικό να το γνωρίζεις, ειδικά αν έχεις έντονο το φόβο ότι ο σύντροφός σου θα σε απατήσει.

Υπάρχουν κάποιοι άνδρες που είναι από τη “φύση” τους άπιστοι. Που δεν είναι σε θέση να διαχειριστούν μία μονογαμική σχέση.

Όμως (κι αυτό είναι το βασικό) υπάρχουν και άλλοι που οδηγούνται στην απιστία από εσένα την ίδια. Αν για παράδειγμα έχεις πληγωθεί σε προηγούμενες σχέσεις σου επειδή σου προέκυψαν από το πουθενά πολυγαμικές, είναι πολύ πιθανόν να αντιμετωπίσεις εξ αρχής τον νέο σου αγαπημένο με επιφύλαξη, σαν να είναι ήδη άπιστος, παρότι δε σου έχει δώσει κανένα τέτοιο δικαίωμα.

Φορώντας σε έναν “αθώο” την ταμπέλα του “ενόχου”, στην ουσία ακυρώνεις τις προθέσεις και τον χαρακτήρα του. Οπότε στη συνέχεια κι αυτός κουράζεται και νιώθει μάταιη την προσπάθεια να σου αποδεικνύει ότι δεν είναι ελέφαντος (εν προκειμένω πιστός ελέφαντας).

Για τον λόγο αυτό, οι ειδικοί προτείνουν να επαινούμε τον άνθρωπο που είμαστε μαζί για την πίστη που μας δείχνει και να την αναγνωρίζουμε. Γιατί τότε έχουμε πολύ περισσότερες πιθανότητες να τον κάνουμε να συνεχίσει να θέλει να μας είναι πιστός.

Ναι, οι άνθρωποι δε διαφέρουμε και πολύ από τα ζώα. Οπότε μπορούμε να κάνουμε τον άλλο να θέλει να υιοθετήσει ή να συνεχίσει να παρουσιάζει μία συμπεριφορά, γιατί θα λάβει και την ανάλογη αναγνώρισει από τον άνθρωπό του.

Δες κι αυτό: Γλώσσα του σώματος: 3 ενδείξεις ότι σε θέλει πραγματικά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;