Επιστρέφει η Δούκισσα Meghan Markle στο
Θα ξαναδούμε την Rachel Zane;

Το “Suits” είναι πολύχρονη σειρά, η οποία και έκανε διάσημη την πρώην ηθοποιό Meghan Markle, νυν Δούκισσα του Σάσεξ Meghan. Στη σειρά αυτή υποδυόταν την Rachel Zane επί 7 σεζόν, αλλά την αποχαιρέτησε γιατί δεν μπορούσε να συνδυαστεί με τα νέα της βασιλικά καθήκοντα.

Το τελευταίο διάστημα όμως έχει κυκλοφορήσει πολύ έντονα η φήμη πως το NBC Universal, το στούντιο που έχει αναλάβει την παραγωγή του Suits, έκανε μία δωρεά πολλών εκατομμυρίων δολαρίων σε φιλανθρωπική οργάνωση την οποία υποστηρίζει η Markle, προκειμένου αυτή να δεχθεί να κάνει μία ακόμα σύντομη εμφάνιση στη σειρά.

Η είδηση όπως καταλαβαίνεις είναι από μόνη της δύσκολα πιστευτή. Τόσους μήνες η δούκισσα προσπαθεί να χτίσει τη νέα της εικόνα, οπότε μοιάζει απίθανο να συμβεί η συγκεκριμένη επιστροφή, ακόμα κι αν από πίσω κρυβόταν ένας φιλανθρωπικός σκοπός.

Πέρα όμως από αυτό, το bazaar.com επικαλείται δύο πολύ αξιόπιστες πηγές από το παλάτι, οι οποίες αρνούνται κατηγορηματικά τη φήμη.

“Η εκπομπή δεν έκανε καμία δωρεά εκατομμυρίων για να επιστρέψει η Meghan στη μικρή οθόνη. Και όχι, δεν υπάρχουν σχέδια για εκείνη να επισρέψει στο σόου”.

Οπότε, μπορούμε να είμαστε σίγουρη πως η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι θα επικεντρωθεί στα καθήκοντά της ως νέα μητέρα, αλλά και σε αυτά που συνεπάγεται ο ρόλος της ως μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Δες κι αυτό: Συγκινεί το σκίτσο της πριγκίπισσας Diana με τη Markle και τη Middleton (photo)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;