Κλειστά σχολεία αύριο Τετάρτη σε όλη τη χώρα (ΛΙΣΤΑ)
Δείτε αναλυτικά τη λίστα που συνεχώς ανανεώνεται!

Κι ενώ ο Τηλέμαχος λυσσομανά κι ενώ η χώρα έχει καλυφθεί από χιόνι, οι Δήμοι σε ολόκληρη την Ελλάδα παίρνουν αποφάσεις να κρατήσουν κλειστά τα σχολεία στις περιοχές τους, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα λόγω των χιονοπτώσεων και του πάγου.

Έτσι κι αύριο Τετάρτη 9 Ιανουαρίου εξαιτίας του παγετού, τα σχολεία θα μείνουν κλειστά και σε περιοχές της Αττικής και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Μέχρι τώρα σχετική ενημέρωση έχουν εκδόσει οι ακόλουθοι Δήμοι:

Δήμος Βόλβης

Συγκεκριμένα, ο δήμος Βόλβης ανακοίνωσε ότι λόγω του συνεχιζόμενου παγετού και για λόγους ασφαλείας των μαθητών, την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί.

Δήμος Ωραιοκάστρου

Ο δήμος Ωραιοκάστρου στην ανακοίνωσή του τονίζει ότι εξαιτίας του ισχυρού παγετού αλλά και της ύπαρξης πάγου στον αύλειο χώρο των σχολικών μονάδων, αύριο Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά.

Δήμος Λαγκαδά

Στον δήμο Λαγκαδά εκτός από τις σχολικές μονάδες θα μείνουν κλειστές επίσης οι μονάδες των ΙΕΚ, του ΣΔΕ, τα ΚΔΑΠ και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Λαγκαδά.

Δήμος Χαλκηδόνας

Στον δήμο Χαλκηδόνας, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω χαμηλών θερμοκρασιών, ωστόσο, οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Π.Ε. Ανατολικής Αττικής αλλαγή ωραρίου έναρξης μαθημάτων σχολικών μονάδων Α/βαθμίας & Β/βαθμίας εκπαίδευσης

1. Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος – Έναρξη μαθημάτων στις 10:00 π.μ.

Π.Ε. Βόρειου Τομέα Αθηνών κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία των Δήμων

1. Δήμος Πεντέλης – Κλειστοί θα παραμείνουν και οι παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου

Διόνυσος

Αναστέλλεται η λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Διονύσου.

Μαραθώνας

Αναστέλλεται η λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Μαραθώνος, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων που θα επικρατήσουν στην περιοχή στις 8 και 9 Ιανουαρίου 2019.

Καστοριά

Σύμφωνα με την απόφαση 1/2019 του Προέδρου του Ν.Π. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καστοριάς, οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Καστοριάς, δεν θα λειτουργήσουν την Τρίτη 08-01-2019 και την Τετάρτη 09-01-2019.

Φλώρινα

Σας γνωρίζουμε ότι την Τετάρτη 09 Ιανουαρίου 2019 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Λαγκαδά

Στο δήμο Λαγκαδά, λόγω του συνεχιζόμενου ισχυρού παγετού που επικρατεί στον και για την ασφάλεια των μαθητών, τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά. Κλειστές θα παραμείνουν επίσης οι μονάδες των ΙΕΚ, του ΣΔΕ, τα ΚΔΑΠ και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Λαγκαδά.

Δήμος Παλαμά Καρδίτσας

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω του ισχυρού παγετού τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ και αύριο Τετάρτη 9/1 για την ασφάλεια των μαθητών. Αντιθέτως θα λειτουργήσουν κανονικά οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.

Δήμος Ωρωπού

Κλειστοί οι ιδιωτικοί και δημόσιοι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Δήμοι Ελασσόνας- Φαρσάλων- Τεμπών

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τετάρτη ορισμένα σχολεία του νομού, εξαιτίας της κακοκαιρίας. Σύμφωνα με ενημέρωση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Λάρισας, κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τετάρτη όλα τα σχολεία των δήμων Ελασσόνας και των Φαρσάλων, ενώ στο δήμο Τεμπών κλειστά θα παραμείνουν τα δημοτικά σχολεία Καλλιπεύκης, Αιγάνης και Αμπελακίων, καθώς επίσης και τα νηπιαγωγεία Αμπελακίων και Αιγάνης. Τα σχολεία στους υπόλοιπους δήμους του νομού θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμοι Αργιθέας- Καρδίτσας- Λίμνης Πλαστήρας- Σοφάδων- Μουζακίου- Παλαμά

Με απόφαση των Δημάρχων Αργιθέας, Καρδίτσας, Λίμνης Πλαστήρα, Σοφάδων, Μουζακίου, και Παλαμά όλα τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου λόγω του πολύ ισχυρού παγετού και της πρόβλεψης για νέα χιονόπτωση.

Οι Παιδικοί Σταθμοί των Δήμων Καρδίτσας, Μουζακίου, Παλαμά και Σοφάδων θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Άνδρου

Αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων της Α/θμιας, Β/θμιας Εκπαίδευσης και των Παιδικών Σταθμών, του Δήμου Άνδρου την Τετάρτη 09-01-2019

Δήμος Κιλκίς

Κλειστές θα παραμείνουν και αύριο Τετάρτη 9 Ιανουαρίου οι σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς στα όρια του Δήμου Κιλκίς, με απόφαση Δημάρχου, λόγω της παρατεινόμενης κακοκαιρίας με κύρια χαρακτηριστικά τις χιονοπτώσεις, τον παγετό και την επικράτηση χαμηλών θερμοκρασιών.

Δήμος Θηβαίων

Ο Δήμος Θηβαίων ανακοινώνει ότι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων (χιονοπτώσεις, παγετός) με απόφαση Δημάρχου Θηβαίων όλα τα σχολεία Α’βάθμιας και Β’βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Θηβαίων καθώς και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Θήβας και Βαγίων θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 από ώρα 10:00 π.μ., ΕΚΤΟΣ από τα Νηπιαγωγεία Καπαρελλίου, Μελισσοχωρίου και Πλαταιών, το Δημοτικό Σχολείο Πλαταιών και το ΕΕΕΕΚ Λουτουφίου, που θα παραμείνουν κλειστά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;