Street Art: 5 ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ γκράφιτι στην Αθήνα
Η street art είναι η νέα μορφή τέχνης και οι παρακάτω εικόνες θα σου αποδείξουν το γιατί!

Η Αθήνα. Γνωστή τσιμεντούπολη με πάρα πολύ κόσμο, πάρα πολύ κίνηση και πολύ καυσαέριο. Και ως μεγαλούπολη έχει και τη δική της street art! Παιδιά που με ένα σπρέι στο χέρι προσπαθούν να δώσουν χρώμα στην γκρίζα καθημερινότητα και τους τοίχους των πολυκατοικιών. Κάνοντας γκράφιτι.

Ξέρω τι σκέφτεσαι. Το γκράφιτι είναι μουντζούρες στους τοίχους, λερώνουν και τα λοιπά. Θα σου απαντήσω πως έχει τις ρίζες του στην αρχαία Αίγυπτο και Ελλάδα (οι γνωστές μας τοιχογραφίες) και στους σύγχρονους καιρούς αναπτύχθηκε παράλληλα με το χιπ χοπ.

Όντως στην σύγχρονη εποχή αποτελούσε μορφή βανδαλισμού αλλά από τα αρχικά της στάδια μέχρι σήμερα έχει αναπτυχθεί σε είδος τέχνης. Άνθρωποι οικειοθελώς δίνουν τους άχαρους τοίχους τους σε καλλιτέχνες που δημιουργούν, πραγματικά, έργα τέχνης!

Σκέψου ότι υπάρχει και χάρτης για να δεις όλα τα, πλέον ονομαζόμενα, τουριστικά αξιοθέατα. Έχω να σου δείξω τα 5 καλύτερα της Αθήνας που θα σε αφήσουν άφωνο!

“Hope Dies Last”, η ελπίδα πεθάνει τελευταία είναι έργο του street artist WD (Wild Drawing) που βρίσκεται στην πίσω πλευρά του Θεάτρου Εμπρός στου Ψυρρή.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 0 
 0 
 1 
 1