Η λίστα με τα σχολεία που θα μείνουν κλειστά λόγω χιονιού!
Η λίστα ανανεώνεται και προστίθενται οι νέες ανακοινώσεις!

Η Σοφία έφυγε και στη θέση της ήρθε ο Τηλέμαχος, για να συνεχίσει το έργο του κρύου, της κακοκαιρίας και του χιονιού σε όλη τη χώρα.

Φυσικά οι βόριότερες περιοχές της Ελλάδας πλήττονται περισσότερο από αρκετές και πυκνές χιονοπτώσεις, ενώ όπως λένε οι προβλέψεις του καιρού η χιονόπτωση θα φτάσει και σε περιοχές της Αττικής που μέχρι τώρα ζούσε μόνο το κρύο και τη βροχή.

Έτσι, οι δημοτικές αρχές και οι περιφέρειες των περιοχών που αντιμετωπίζουν προβλήματα, θα κληθούν να λάβουν απόφαση από την Δευτέρα (7/1) για το τι θα γίνει με τη λειτουργία των σχολείων.

Σε κάποιες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας έχει ήδη ανακοινωθεί πως τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 8 Ιανουαρίου.

ΦΛΩΡΙΝΑ

Με απόφαση του δημάρχου Φλώρινας, Γιάννη Βοσκόπουλου, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Φλώρινας,
θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά, σύμφωνα με το neaflorina.gr

ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Κλειστά όλα τα σχολεία του νομού Καστοριάς στις 8 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την υπ’ αρίθμ. 1153/11-04/01/2019 απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλου, τα σχολεία όλων των βαθμίδων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και των τριών Δήμων, θα παραμείνουν κλειστά στις 08 Ιανουαρίου, λόγω της παρέλασης του Καστοριανού Καρναβαλιού.

ΓΡΕΒΕΝΑ

Τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019 οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί του Ν.Π.Δ.Δ. Κ.Κ.Α.&Α. και της Δ.Ε.Κ.Ε.Γ. του Δήμου Γρεβενών θα παραμείνουν κλειστοί, λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού, κλειστοί θα παραμείνουν παιδικοί σταθμοί στους δήμους Θερμαϊκού, Ωραιοκάστρου και Λαγκαδά.

ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ – ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

Όπως ανακοινώθηκε απ’ τους δυο δήμους, με απόφαση των δημάρχων Βασίλη Μαυρίδη και Παρασκευά Πατσουρίδη, τα σχολεία που μετά τις διακοπές για τις γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς επρόκειτο να ανοίξουν την Τρίτη 8 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν κλειστά. Κι αυτό γιατί υπάρχει κίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των μαθητών και όχι μόνο.

ΣΕΡΡΕΣ

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας αλλά και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις Σέρρες λόγω παγετού και πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.

ΩΡΩΠΟΣ

Λόγω της αναμενόμενης επιδείνωσης του καιρού, κατά την οποία θα επικρατήσουν ισχυρές χιονοπτώσεις, χαμηλές θερμοκρασίες και παγετός, αύριο Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2019, όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Ιδιωτικοί και Δημόσιοι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Ωρωπού, θα παραμείνουν κλειστοί.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο όλα τα σχολεία (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) μετά από σύσκεψη των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου και των φορέων της Εκπαίδευσης στα Γιάννενα.

Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις, η θερμοκρασία αύριο το πρωί θα πέσει στους -11 βαθμούς κελσίου κάτι που από μόνο του καθιστά απαγορευτικό το άνοιγμα των σχολείων.

Με αποκλειστικό γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών λοιπόν, αποφασίστηκε να μη λειτουργήσει καμία σχολική μονάδα για αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου.

ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Απόφαση για να διακοπούν τα μαθήματα όλων των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Φαρσάλων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, την 8η και 9η Ιανουαρίου 2019 ημέρα Τρίτη και Τετάρτη αντίστοιχα, εξέδωσε ο δήμαρχος Φαρσάλων, Αρ. Καραχάλιος. Η απόφαση ελήφθη λόγω παγετού και αδυναμίας μετακίνησης μαθητών και εκπαιδευτικών.

ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ

Διακοπή λειτουργίας για τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Δομοκού, Ξυνιάδος και Θεσσαλιώτιδας του Δήμου Δομοκού, την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 από τις 7:00 π.μ. και μέχρι τη λήξη της ημέρας, εξαιτίας της μεγάλης συγκέντρωσης χιονιού, του παγετού και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς δε θα λειτουργήσουν αύριο οι σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κιλκίς εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν.

Στα αίτια της απόφασης αναφέρονται οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν αύριο με ισχυρό παγετό και χαμηλές θερμοκρασίες, η ύπαρξη πάγου στον αύλειο χώρο των σχολικών μονάδων και η δυσκολία μετακίνησης των μαθητών προς αυτές.

ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Από τον Δήμο Πολυγύρου ανακοινώνεται ότι στις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων δεν θα γίνουν μαθήματα την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, λόγω του παγετού και των αναμενόμενων χαμηλών θερμοκρασιών. ΚΑΝΟΝΙΚΑ θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες της παραλιακής ζώνης του Δήμου (Όλυνθος, Γερακινή Καλύβες, Ορμύλια, Μεταμόρφωση). Η ίδια ανακοίνωση ισχύει και για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου.

ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, για αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 κλειστά θα παραμείνουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων(πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), λόγω των υφισταμένων δυσμενών καιρικών συνθηκών.

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

Ο παγετός που επικρατεί και η επικίνδυνη ολισθηρότητα, οδήγησαν τον δήμο Βόλβης στην απόφαση να κρατήσει κλειστές όλες τις σχολικές μονάδες και τους παιδικούς σταθμούς την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, για προληπτικούς λόγους, αν και λειτουργικά τα σχολικά κτίρια βρίσκονται σε άριστο επίπεδο.

ΔΗΜΟΙ ΠΕΛΛΑΣ- ΕΔΕΣΣΗΣ- ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Κλειστά τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στους δήμους Πέλλας, Έδεσσας και Αλμωπίας.

ΔΗΜΟΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ- ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο ορισμένα σχολεία σε περιοχές του νομού Λάρισας, όπου η χιονόπτωση είναι πιο έντονη. Συγκεκριμένα, αύριο θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία των Δήμων Ελασσόνας και Τυρνάβου.

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του δήμου Σοφάδων της Καρδίτσας την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, λόγω του ισχυρού παγετού.

ΔΗΜΟΙ ΤΕΜΠΩΝ- ΑΓΙΑΣ

Στους Δήμους Τεμπών και Αγιάς θα παραμείνουν κλειστά τα δημοτικά σχολεία σε Καλλιπεύκη, Αιγάνη, Αμπελάκια, Μελοιβία και Στόμιο, ενώ τα σχολεία στους υπόλοιπους δήμους θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δείτε επίσης: H «Σοφία» έφυγε – Ο «Τηλέμαχος» έρχεται να στρώσει χιόνι στην Αθήνα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;