2 σημαντικές αλλαγές που πρέπει να κάνουμε το 2019
Οι μικρές αλλαγές είναι που κάνουν τη διαφορά!

Το 2019 μπήκε δυναμικά και κάποιοι από εμάς δεν μπορούν ακόμα να το συνειδητοποιήσουν. Για πόσο καιρό ακόμα λες να κάνουμε το (αυτομάτως) γραπτό λάθος του 2018 αντί για 2019;

Η νέα χρονιά ξεκινά και αφήνουμε πίσω ό,τι μας στενοχώρησε ή μας απογοήτευσε. Είναι ώρα για μικρές αλλαγές που μπορούν να αποβούν πολύ μεγάλες για τη ζωή και την καθημερινότητά μας!

Ας μηδενίσουμε, λοιπόν, το κοντέρ και ας επαναπροσδιορίσουμε κάποιους στόχους και ιδέες!

Σε κάθε περίπτωση, ποιο είναι το σημαντικότερο και πιο πολύτιμο αγαθό που έχουμε;

Η υγεία μας φυσικά!

Τι μπορούμε να κάνουμε για να βελτιώσουμε άμεσα την ποιότητά της;

1. Ας απαλλαγούμε από στρεσογόνες καταστάσεις! (Και ανθρώπους)

“Ό,τι δεν αγαπάμε, δεν υπάρχει”.

Ένα απ΄τα πράγματα που συχνά αμελούμε, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα, είναι ο χώρος που μας περιβάλλει και η απίστευτη πληθωρικότητα και ακαταστασία που τον χαρακτηρίζει! Αν ξεκινήσουμε από μικρές κινήσεις, όπως να ξεφορτωθούμε πράγματα και αντικείμενα που δε χρειαζόμαστε, θα αισθανθούμε και ανανεωμένοι και έτοιμοι να βάλουμε καινούρια πράγματα στη ζωή μας!

Το “ξεκαθάρισμα” στη ζωή μας δεν αφορά βέβαια μόνο τον υλικό κόσμο και χώρο: Αν αφήσεις απέξω τα άτομα που σε πλήγωσαν, που δεν ταιριάζετε καθόλου, αλλά επιμένεις να “συμπεθεριάζετε”, που δε σου κάνουν καλό, θα δεις τεράστια βελτίωση στην καθημερινότητά σου.

Η υγεία μας εξαρτάται, σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό, από τις αποφάσεις και το ψυχικό ευ ζήν μας! Επομένως, ζήσε με βάση τους δικούς σου κανόνες και φρόντισε τα συναισθήματά σου, όσο καλύτερα μπορείς!

2. Σώμα σε κίνηση και υγιεινότερες συνήθειες

Το 2019 θα μας βρει κινητοποιημένους και έτοιμους να αλλάξουμε πράγματα στη ζωή μας, κυρίως για εμάς και την καλύτερη σωματική και ψυχολογική μας υγεία!

Όσον αφορά τη σωματική ευεξία, κανείς δε σε υποχρεώνει να πας γυμναστήριο. Ωστόσο, αν ξεκινήσεις ένα άθλημα σαν χόμπι, τρέξιμο με παρέα στη γειτονιά σου ή χορό, θα δεις πως το αίσθημα της μικρής σωματικής κούρασης και εξάσκησης θα σε ανεβάσει σε άλλο επίπεδο, καθώς όλο και περισσότερες τοξίνες θα απελευθερώνονται από το σώμα σου.

Επίσης, αν εντάξεις στη διατροφή σου πιο ωφέλιμες τροφές, θα διαπιστώσεις πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το τι τρώμε στη συνολική μας υγεία και διάθεση!

Δες κι αυτό: Αγαπώντας τον εαυτό σου…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
ΤΕΛ
69 - 73
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
ΤΕΛ
77 - 85
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;